به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین در نشست راهبردی شورای سیاستگذاری راهیان نور کشور که هماکنون درحال برگزاری است، گفت: راهیان نور یک عملیات بزرگ اثرگذار فرهنگی است که همه اقشار مردم و دستگاهها در آن مشارکت دارند؛ راهیان نور را میتوان بزرگترین عملیات مشترک خانواده لشکری و کشوری دانست که هرکس بهاندازهای در آن مشارکت داشته است.
وی ادامه داد: راهیان نور امروز در طول سال برگزار میشود و برگزاری اردوهای آن زمان معینی ندارد؛ دوره زمانی اول اردیبهشت هر سال در ارتفاعات بازیدراز آغاز میشود که قریب 20هزار نفر در آن حضور مییابند و انتهای آن هم در فروردین سال بعد رقم میخورد. این عملیات بزرگ و مشترک فرهنگی که حج بصیرتی نامیده میشود، با بسترسازیهای انجام شده میتواند همه اقشار را در بر بگیرد؛ جامعه هدف ما اساتید حوزه و دانشگاه دانشجویان و دانش آموزان و متخصصین و آحاد مردمی است.
سردار فضلی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بزرگترین جشنواره مردمی ایران در راهیان نور اتفاق افتاده که جشنواره سرزمین نور است، تصریح کرد: امروز این جشنواره با 32هزار اثر که بهواسطه زائران راهیان نور جمعآوری شده، به کار خود ادامه میدهد و 20هزار اثر از این تعداد قابل ارزشگذاری است که بهمدت 10 شب در منطقه خوزستان مورد داوری قرار میگیرد و مراسم مرتبط با آن طی این 10 شب برگزار خواهد شد.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: بیش از 200هزار نفر کادر انقلاب اسلامی هدایت راهیان نور را بهعهده گرفتهاند که عموماً از مردم و بسیجیان هستند که کنار نیروهای لشکری و کشوری در این کار مشارکت دارند. در مجموع یک کانون تربیت و کادرسازی انقلاب اسلامی در راهیان نور شکل گرفته و میتوان گفت قریب 76هزار مدیر این عملیات را راهبری میکنند.