کد خبر:۴۹۴۰۹۳

آغاز رقابت ۲۰ طراح در مسابقه زنده طراحی چادر

مسابقه زنده طراحی چادر با حضور ۲۰ طراح فعال عفاف و حجاب از امروز در پنجمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجرآغاز شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، مسابقه زنده طراحی چادر با حضور 20 طراح فعال عفاف و حجاب از صبح امروز در پنجمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجرآغاز شد.

 

بنابر این گزارش، طراحان و فعالان حوزه عفاف و حجاب که در زمینه تخصصی چادر فعالیت دارند از امروز صبح رقابت خود را برای طراحی و دوخت چادر آغاز کردند.

 

این طراحان که از تهران و سایر استان های کشور در این رقابت حضور دارند تا پایان وقت امروز فرصت دارند در حضور هیئت داواران متشکل از کارشناسان دینی،تولید،طراحی،دوخت و توزیع طرح چادر خود را بر اساس معیارهای اسلامی ایرانی و با ایجاد خلاقیت،ابتکار و نوآوری به عرصه دوخت تبدیل نمایند.

 

این رقابت از ساعت 10 تا 19 ادامه داشته و طراح برگزیده در اختتامیه پنجمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر معرفی و تقدیر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار