کد خبر:۴۹۴۷۷۹
قشقاوی در دیدار با رئیس مجلس نمایندگان افغانستان؛

امیدواریم مناسبات ایران و افغانستان در تمامی ابعاد بیش از گذشته گسترش یابد

معاون کنسولی وزیر امورخارجه ایران در دیدار با «عبدالروف ابراهیمی» روابط تهران-کابل را دیرینه خواند و ابراز امیدواری کرد که مناسبات دو کشور در تمامی ابعاد بیش از گذشته گسترش و تعمیق یابد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن قشقاوی معاون وزیرامورخارجه ایران با عبدالروف ابراهیمی رئیس مجلس نمایندگان افغانستان دیدار و گفتگو کرد. طرفین در این دیدار بر گسترش همکاری های پارلمانی میان دوکشور تاکید کردند.

 

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه ایران دراین دیدار روابط تهران - کابل را دیرینه خواند و ابراز امیدواری کرد که مناسبات دو کشور در تمامی ابعاد بیش از گذشته گسترش و تعمیق یابد.

 

رئیس مجلس نمایندگان افغانستان نیز با ابراز خرسندی از سفر معاون وزیر امور خارجه ایران به کابل، از گسترش همکاری های پارلمانی طرفین استقبال کرد.

 

مجلس نمایندگان افغانستان 249 عضو از 34 استان این کشور دارد و براساس قانون اساسی افغانستان، نمایندگان برای مدت 5 سال انتخاب می شوند. نزدیک به یک سال از دوره پنج ساله اعضای مجلس نمایندگان فعلی گذشته است و به دلیل اصلاح نظام انتخاباتی افغانستان مطابق با تفاهم نامه سیاسی که دولت وحدت ملی این کشور را شکل داده است،انتخابات مجلس به تاخیر افتاده است.

 

معاون کنسولی، امورمجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه ایران روز دوشنبه « دیروز » برای شرکت در نشست مشترک همکاری های کنسولی میان ایران و افغانستان وارد کابل، پایتخت این کشور شد.

 

این نشست بعدازظهر امروز برای تبادل نظر در باره برخی مسایل کنسولی میان طرفین با شرکت معاون وزیر امور خارجه ایران و همتای افغان وی و شماری دیگر از مسئولان دو کشور برگزار می شود.

 

حدود یک میلیون تن از اتباع افغان به صورت قانونی در ایران زندگی می کنند و بیش از این تعداد بدون داشتن گذرنامه و روادید به صورت غیرقانونی وارد ایران شده‌اند.

 

ایران و افغانستان بیش از 900 کیلومتر مرز مشترک دارند و بسیاری از اتباع افغان از نقاط مختلف این مرز و یا با عزیمت به پاکستان از طریق آن کشور از راه های غیرقانونی وارد ایران می شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار