آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۹۰۴
با حضور رهبر معظم انقلاب و در حسینیه امام خمینی(ره)؛

مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها برگزار شد

مراسم عزاداری شب شهادت حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (س)، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مراسم عزاداری شب شهادت حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)، با حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.


در این مراسم که هزاران نفر از اقشار مختلف مردم، رئیس جمهور، اعضای هیات دولت و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین عالی در بیان فضائل بانوی بزرگ اسلام گفت: بر اساس روایات، حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) واسطه فیض و حجت الهی بر امامان معصوم علیهم السلام است.


وی ماموریت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) را ترمیم رابطه امت و امامت به منظور قرار گرفتن استعدادهای جامعه در مسیر ولایت خداوند و زمینه‌سازی برای رشد و کمال بشریت خواند و گفت: اگر جامعه به عهد خود با امامت و ولایت عمل کند، رشد کرده و به تکامل می‌رسد و آنگاه جامعه بالغ و رشد یافته لیاقت فرج و ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) را خواهد داشت.


همچنین در این مراسم آقای کریمی به ذکر مصیبت و مرثیه‌خوانی پرداخت.


مراسم عزاداری شهادت حضرت صدیقه طاهره (سلام‌الله علیها) تا دوشنبه 24 اسفندماه 1394 در حسینیه امام خمینی(ره) ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار