به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کلینتون در بیانیه خود سعی کرد تا لزوم اتحاد سیاسی را در میان احزاب آمریکا گوشزد کند و نوشت: 'سخنان تفرقه آمیزی که می شنویم موجب نگرانی شدید می شود. میان ما اختلاف وجود دارد و می دانیم که بسیاری از مردم آمریکا خشمگین هستند.'
وی در ادامه بیانیه خود به کشتار چارلستون اشاره کرد که در آن یک نژادپرست با تیراندازی به سیاهانی که برای انجام فرائض مذهبی به کلیسا رفته بودند ۹ تن را به قتل رساندند.
کلینتون با اشاره به واکنش معقول مردم به این حادثه، آن را نمونه ای از توانایی مردم آمریکا برای کنار گذاشتن اختلافاتشان دانست.
وی نوشت: 'خانواده های این قربانیان به هم پیوستند و جوی پدید آمد تا پرچم دوران نژادپرستی از اماکن دولتی پایین کشیده شود. این اتفاق باید الگویی باشد تا ما بتوانیم اختلافات دردناک میان خود را کنار بگذاریم.'
طرفداران «برنی سندرز» به همراه برخی از مکزیکی ها و مسلمانان شنبه «شب گذشته» مانع برپایی همایش انتخاباتی دونالد ترامپ در شیکاگو شده و با پلیس و هواداران او درگیر شدند. در پی این رویداد، ترامپ برهم زنندگان همایش خود را 'اراذل' طرفدار سندرز خواند و از این کاندیدای دموکرات خواست تا جلوی آنان را بگیرد.
با این حال سندرز در مصاحبه با خبرنگاران، این اتفاق را حاصل واکنش به اظهارات 'نژادپرستانه' شخص ترامپ دانست. دیشب نیز هنگامی که ترامپ در اوهایو، در میان هواداران خود سخنرانی می کرد، فردی با پریدن از حصار قصد حمله به وی را داشت که با واکنش محافظین وی دستگیر شد.
در رقابتهای درون حزبی دموکراتها و جمهوریخواهان برای انتخاب نامزدهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا، دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون از رقبای خود پیش هستند.
از سوی دیگر رای گیری های درون حزبی ایالت وایوومینگ و ناحیه واشنگتن (پایتخت آمریکا) دیشب برگزار شد و تد کروز توانست از میان ۲۹ نماینده ایالت وایومینگ، ۹ نماینده را به خود اختصاص دهد. ترامپ و روبیو هر کدام یک نماینده را در این ایالت به مجمع حزبی تابستان آینده فرستادند. سرنوشت باقیمانده نمایندگان نیز در آن زمان مشخص می شود.
در ناحیه واشنگتن نیز روبیو و کیسیک توانستند به ترتیب ۱۰ و ۹ نماینده از مجموع ۱۹ نماینده این ناحیه را به خود اختصاص دهند.
ترامپ تاکنون ۴۶۰ نماینده در رای گیری های درون حزبی کسب کرده و برای قطعی شدن نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا باید رکورد ۱۲۳۷ نماینده را بشکند. تد کروز با ۳۷۰ و مارکو روبیو با ۱۶۳ نماینده در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.