کد خبر:۴۹۶۶۹۵
پتروشیمی ایرانیان به بورس منتقل شد
براساس آخرین جلسه هیات پذیرش در خصوص انتقال شرکت گروه پتروشیمی سرمایهگذاری ایرانیان از فرابورس به بورس تهران تصمیم گیری شد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ مدیریت پذیرش اوراق بهادار بورس اعلام کرد در جلسه دوشنبه گذشته هیات پذیرش بورس اوراق بهادار تهران با انتقال شرکت گروه پتروشیمی سرمایهگذاری ایرانیان از بازار فرابورس به بورس اوراق بهادار تهران موافقت شد.
این گزارش می افزاید: این شرکت که هم اکنون با سرمایه 20 هزار میلیارد ریال در بازار فرابورس حضور دارد، در زمینه سرمایهگذاری در سهام شرکتهای فعال در زمینه تهیه و تولید مواد و محصولات پتروشیمی، شیمیایی و نیز فرآوردههای فرعی آن فعالیت دارد و شرکتهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس و بازرگانی پتروشیمی به ترتیب 51 درصد و 36 درصد از سهام آن را در اختیار دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.