چهارمين نمايشگاه بزرگ كتاب در اراك گشايش مي‌يابد‌
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۱۸

چهارمين نمايشگاه بزرگ كتاب در اراك گشايش مي‌يابد‌

معاون فرهنگي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان مركزي از برپايي چهارمين نمايشگاه بزرگ كتاب از 6 تا 12 آذر ماه به مناسبت هفته كتاب و كتابخواني در مصلاي بيت المقدس اراک خبر داد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اراک، محمدرضا جعفري ظهر امروز در نشست خبري در جمع خبرنگاران اراك اظهار داشت: اين نمايشگاه در زميني به مساحت 2000 مترمربع با 160 غرفه کتاب برپا شده است.

وي ادامه داد: در اين نمايشگاه 26 هزار عنوان کتاب در قالب 260هزار جلد با موضوعات ديني، مذهبي، علمي، اجتماعي، تاريخي و فرهنگي از 200 ناشر از سراسر کشور و 10 ناشر از استان مرکزي در معرض ديد علاقه مندان عرصه کتاب قرار خواهد گرفت.

معاون فرهنگي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان مركزي از رشد 15 درصدي نمايشگاه امسال از نظر تعداد ناشر و تعداد عرضه کتاب خبر داد و گفت: يکي از ويژگي هاي اين نمايشگاه تنوع کتب از لحاظ عنوان کتاب هاست.

جعفري در ادامه برپايي غرفه هاي کودکان و غرفه نقاشي، نشست هاي تخصصي در حوزه کتاب و برگزاري جلسات آموزش نويسندگي و پاسخگويي به سوالات شرعي مراجعان را از برنامه هاي جانبي چهارمين نمايشگاه کتاب استان مرکزي عنوان کرد.

وي در خصوص تخفيف دانشجويي در نمايشگاه افزود: با هماهنگي مسئولان دانشگاه هاي استان و تعامل و ارتباط با دانشگاه، دانشجويان نيز مي توانند از تخفيف دانشجويي بهره مند شوند.

معاون فرهنگي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان مركزي تصريح کرد: کتاب، مبناي توليد علم است که خوراک فکري و روحي انسان ها و موجبات متبلور شدن انديشه در انسان ها مي شود و نمي توان کتاب را جايگزين هيچ مقوله فرهنگي کرد.

جعفري نقش رسانه ها و دستگاه هاي فرهنگي را در فرهنگسازي و توجه به فرهنگ مطالعه و کتابخواني موثر دانست و گفت: دستگاه هاي فرهنگي بايد براي افزايش نرخ سرانه مطالعه کتاب تلاش کنند.

وي خاطرنشان کرد: نقاط ضعف و قوت نمايشگاه‌هاي سال‌هاي گذشته بايد در برپايي اين نمايشگاه در نظر گرفته شود تا بتوان نمايشگاهي در شان استان فرهنگ دوست و فرهيخته مركزي داير كرد.

معاون فرهنگي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان مركزي افزود: بايد در برپايي نمايشگاه‌هاي كتاب ضمن بهره‌گيري از همه توان فكري استان، از ناشران و مولفان برجسته كشور دعوت شود.

جعفري گفت: اهميت كتاب و كتابخواني بر كسي پوشيده نيست و در دين مقدس اسلام بر مطالعه تاكيد فراوان شده است.

وي تصريح کرد: انقلاب اسلامي ايران انقلابي فرهنگي است و بر اساس ارزش‌هاي معنوي رخ داده، كه در اين راستا توجه ويژه به بخش فرهنگ لازم و ضروري به نظر مي رسد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار