گازگرفتگی در زنجان جان سه نفر را گرفت
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان گفت: گاز گرفتگی موجب مرگ اعضای سه نفره یک خانواده در زنجان شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جواد مرادی گفت: وقوع این حادثه ساعت ۸:۳۵ روز جاری در شهرک کارمندان زنجان به اطلاع اورژانس رسید.
وی با بیان اینکه عوامل اورژانس مستقر در پایگاه قائم و ولیعصر زنجان پس از اطلاع از موضوع بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند اظهارکرد: در این حادثه یک مرد ۳۵ساله، یک خانم ۲۸ساله و یک کودک ۲ ساله جان خود را از دست دادند.
علت اصلی این گاز گرفتگی در دست بررسی است.
مرادی به خانواده ها توصیه کرد، هنگام روشن بودن وسایل گرمایشی ازجمله بخاری و آبگرمکن های دیواری از سلامت این وسایل اطمینان حاصل کنند و قسمتی از درب و پنجره ها باز باشد تا هوای آزاد در اتاق ها جریان پیدا کرده و اکسیژن مورد نیاز تامین شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.