آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۸۱۸۸
رئیس سازمان امداد و نجات خبر داد

نجات ۳۴۳ مسافر از مرگ حتمی در روز ۱۳ فروردین

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به اینکه در سیزدهم تعطیلات نوروز ۳۴۳ حادثه‌دیده با اقدامات نیروهای هلال‌احمر از مرگ حتمی نجات یافته‌اند، گفت: حدود ۸ هزار مسافر نیز در این روز امدادرسانی شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناصر چرخساز در خصوص عملیات امداد و نجات در روز 13 فروردین اظهار داشت: در این روز 424 مأموریت انجام گرفته و بیش از 7 هزار و 969 نفر امدادرسانی شدند.

 

وی با بیان اینکه 343 مسافر نیز طی این مدت با اقدامات نیروهای هلال‌احمر از مرگ حتمی نجات یافتند افزود: 224 مسافر به مراکز درمانی منتقل و 2 هزار و 11 نفر از خدمات سرپایی بهره‌مند شدند.

 

رئیس سازمان امداد و نجات از اسکان اضطراری 350 مسافر و اسکان موقت نوروزی 3 هزار و 359 نفر در روز سیزدهم نوروز خبر داد و خاطر نشان کرد: در این روز همچنین 18 مورد عملیات رهاسازی انجام گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار