آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۸۸۵۷
معاون دادگستری سیستان و بلوچستان:

اعلام جرم دادگستری سیستان وبلوچستان علیه معاون رئیس جمهور وصول شد

معاون رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان در امور اجتماعی و پیشگیری از جرم گفت: اعلام جرم دادگستری سیستان و بلوچستان علیه معاون رئیس جمهوری در دادسرای تهران اعلام وصول شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی حمیدیان  اظهار داشت: دادگستری سیستان و بلوچستان در پی اظهار نظر خلاف واقع معاون رئیس جمهوری، با تببین ماده ۶۹۸ قانون مجازات اسلامی در خصوص نشر اکاذیب و به سبب نشر اکاذیب و افترا به دستگاه قضایی، از سوی دادگستری سیستان و بلوچستان اعلام جرم صورت گرفت.

 

وی افزود: به سبب بررسی بیشتر، این پرونده شکایت به دادسرا تهران انتقال و در یکی از شعب این شهرستان اعلام وصول شده است.

 

معاون رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان بیان کرد: برای بررسی بیشتر این پرونده یا اینجانب یا نماینده دادستان سیستان و بلوچستان به عنوان مسئول پیگیری حقوقی به دادسرا تهران معرفی شده و لحظه به لحظه پیشرفت پرونده نیز اطلاع رسانی می شود.

 

وی یادآور شد: همان طور که در گذشته نیز گفته شد، متاسفانه معاون رئیس جمهور، با فرافکنی مشکلات و ناتوانی نهادهای اجرایی در رفع معضلات استان، بخش اعظمی از مشکلات را به قوه قضائیه نسبت داده و مدعی شده روستایی را در سیستان و بلوچستان داریم که تمامی مردان آن روستا اعدام شده اند و بازماندگان آنها امروز قاچاقچیان بالقوه هستند که این مصداق فرافکنی است.

 

بنابر این گزارش، معاون رئیس جمهور و رئیس مرکز زنان نهاد ریاست جمهوری، چندی پیش مدعی شد روستایی در سیستان و بلوچستان داریم که تمامی مردان آن روستا اعدام شده‌اند و بازماندگان آنان، امروز قاچاقچی بالقوه هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۷
عاقبت پر حرفی یک زن.
5
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۷
بر فرض مثال که اتهامی نبوده و عین واقعیت باشه کی میتونه به مسئولین دولت روحانی بگه این اشتباهه ، فلان خطا را کردی و.....؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار