لحظاتی پیش ساختمان وزارت کشاورزی طعمه آتش شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۹۲۷۱

لحظاتی پیش ساختمان وزارت کشاورزی طعمه آتش شد

لحظاتی پیش آتش وزارت ساختمان وزارت کشاورزی در خیابان طالقانی را در بر گرفت، و دهها خودروی آتش نشانی برای دفع حریق به این محل اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو لحظاتی پیش آتش ساختمان وزارت وزارت کشاورزی در خیابان طالقانی را در بر گرفت، و دهها خودروی آتش نشانی برای دفع حریق به این محل اعزام شدند.

 

براساس اعلام شاهدان عینی آتش در طبقه شانزدهم این ساختمان در حال ساخت بوده است.

 

با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشخص شد در طبقه منفی 6 این ساختمان منبع گازوئیلی آتش گرفته و دود زیادی از طبقات خارج می‌شود که به همین دلیل شاهدان احساس کردند در طبقه 16 آتش‌سازی رخ داده است.

 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: پنج ایستگاه آتش‌نشانی به همراه خودروی تنفسی نیز تاکنون در محل حادثه حضور پیدا کرده‌اند و عملیات همچنان ادامه دارد و تاکنون نیز خبری از مصدومیت اعلام نشده است.

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۶
این ساختمان هیچ کارایی نداره و به هیچ دردی نمیخوره بزارید اتیش بگیره
0
0
محمد
Spain
۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۲
بزار بسوزه ،همین جوری که با سیاستهاشون زندگی ما کشاورزا رو آتیش زدند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار