بسيجيان مردانه از حاکميت نظام اسلامي دفاع ميکنند
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، سردار رضا محمدسليماني در همايش انديشه ورزان و نخبگان بسيجي استان چهار محال و بختياري اظهار داشت: شجره طيبه بسيج که حضرت امام(ره) آن را بنيان نهاد با خون بهترين جوانان برومند ايران، نيرومند و قوي شد و امروز به عنوان شجره تنومند در جهت دفاع از ارزش ها در عرصه هاي مختلف انجام وظيفه مي کند.
وي با بيان اينکه بسيجيان به اقتضاي نياز و با شناخت دو عنصر زمان و مکان فعاليت مي کنند، يادآور شد: در زماني نياز بود بسيج در عرصه امنيتي تلاش کند که با تبعيت از ولي فقيه زمان خود، حضرت امام(ره) انجام وظيفه کرده و رسالت خود را به اثبات رساندند.
فرمانده سپاه استان چهار محال و بختياري تصريح کرد: بسيج امروز بر مبناي اقتضاي زمان در عرصه هاي فرهنگي و علمي مردانه ايستاده و از حاکميت نظام اسلامي دفاع مي کند.
محمدسليماني با تأکيد بر اينکه جوانان ما هيچگاه متوقف و ايستا نيستند، خاطرنشان کرد: بينش سياسي و رسوخ مفاهيم و مباني ديني در عمق انديشه هاي جوانان نشان مي دهد که نمي توان نسل امروز را متوقف کرد و سير تکاملي انقلاب اين را به اثبات رسانده است.
وي نهادينه کردن انديشه هاي گرانقدر امام راحل را در جامعه اسلامي امري لازم و ضروري خواند.
فرمانده سپاه قمربنيهاشم(ع) چهار محال و بختياري تقويت روحيه خودباوري بين مردم، ايجاد انگيزه و حس رقابت بين انديشه ورزان و پيشتازي، توسعه، خلاقيت و شکوفايي نخبگان بسيجي را از مهمترين اهداف برگزاري اين همايش برشمرد.
همچنين در اين مراسم دکتر بختياري، مسئول بسيج سازمان اساتيد با اشاره به ايده مقام معظم رهبري مبني بر استفاده از مردم براي اداره حکومت و تأکيدات امام (ره) در اين زمينه، طي سخناني جنبش نرم افزاري و توليد علم در همه سطوح را تشريح کرد.
در ادامه اين مراسم منتخبان بسيج اساتيد، مهندسين، فرهنگيان، دانشجويي، هنرمندان، طلاب، پزشکان، حقوقدانان و ادارات هر کدام با ارائه ديدگاه ها، مشکلات مربوط به بسيج علمي و فرهنگي را بيان داشتند.
دکتر نادر پورارشد، آرزو بني شريف، فخرالدين اسدي، لطيفه پورمحمدباقر، محمود مباشري، زهرا هاشمي، عادل حيدري، مرضيه قلي پور و دکتر علي ضامن صالحي به ترتيب منتخبان بسيج اساتيد، بسيج دانشجويي، بسيج فرهنگيان، بسيج مهندسين، بسيج جامعه پزشکي، بسيج حقوقدانان، بسيج هنرمندان، بسيج طلاب و بسيج ادارات بودند که در پايان اين مراسم با اهداي لوح سپاس از آنها قدرداني شد.
اين مراسم در تالار ابن سيناي دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد با حضور نخبگان بسيجي و جمعي از مسئولان استان برگزار شد./انتهاي پيام/