به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمدحسین میرمحمدی، نماینده مردم گلپایگان و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مخالفت با لایحه بودجه سال 95 کل کشور گفت: گزارشی که دولت در خصوص لایحه بودجه به مجلس ارائه کرده و مورد توجه کمیسیون تلفیق قرار گرفته است با توجه به اینکه براساس شاخص های بودجه سال قبل تنظیم شده است بدون اینکه در نظر گرفته شود که بودجه سال گذشته به چه میزان محقق شده است لذا این بودجه یک بودجه عملیاتی نخواهد بود.
وی گفت: بودجه باید بودجه تکاملی باشد نه تکراری و تنها اعداد و ارقام در بودجه عوض شده باشد و اولویت بندی ها در بودجه مشخص نشده باشد.
میرمحمدی در ادامه به شعار سال 95 که سال اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی است اشاره کرد و گفت: آیا بودجه سال 95 براساس رویکرد سال اقدام و عمل تبیین شده است؟ آیا این موضوع و موضوع رونق تولید در آن دیده شده است؟ چه میزان می تواند به این بودجه توجه کرد که این بودجه وضع صنایع و معدن را بهبود خواهد بخشید؟
وی گفت: در سال گذشته در بودجه 85 درصد وام بلاعوض به کشاورزان پرداخت شد و 15 درصد وام به صورت تسهیلات در اختیار قرار گرفت اما در بودجه سال 95 دولت این بحث را به صورت وام کامل در اختیار مردم قرار گذاشته است آیا این موضوع یعنی کمک به بخش کشاورزی است؟
نماینده مردم گلپایگان در ادامه تصریح کرد: در خصوص بیکاری نیز در بودجه ردیفی برای آن در نظر گرفته نشده است و تنها به اعداد و ارقام اشاره شده است.
وی گفت: در حال حاضر که در رکود اقتصادی به سر می بریم آیا عملکرد بودجه براساس این موضوع محقق شده است؟ آیا این مورد، مورد توجه دولت و نمایندگان قرار گرفته است؟
میرمحمدی به هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و گفت: در بودجه سال گذشته نیز نسبت به این موضوع اشاره ای شده بود و ردیفی برای آن در نظر گرفته شده بود که وظیفه دولت بود که این قانون را اجرا کند نه اینکه نمایندگان برای آن قانون وضع کنند امسال نیز در بودجه سال 95 باز نمایندگان بخشی را برای آن در نظر گرفته اند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با ابراز تاسف از تاخیر ارائه بودجه به صحن علنی از سوی دولت گفت: متاسفانه دولت با تاخیر بودجه را جهت بررسی به مجلس ارائه کرد و نمایندگان کمیسیون تلفیق نیز جهت بررسی بیشتر مواد را نادیده گرفتند و تنها در بخش دفاعی 5 هزار میلیارد تومان که آن نیز براساس رای دادگاه خارجی نسبت به این مورد در نظر گرفته شده در بودجه آورده اند.
وی به بحث اشتغال اشاره کرد و گفت: امروز اشتغال موضوع اصلی کشور است و این موضوع تا چه اندازه در بودجه دیده شده است و اگر در مورد سرمایه گذاری خارجی و فایناس صحبت می شود سال گذشته نیز این در بودجه آمده بود اما چه مقدار مورد استفاده قرار گرفت؟ آیا بودجه ای که امروز در صحن علنی قرائت می شود قابلیت تحقق مصوبه مجلس را دارد؟