آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۰۳۸۲

جان کری به ژاپن رفت/ بازدید از هیروشیما و شرکت در اجلاس گروه ۷

جان کری، وزیر خارجه امریکا به ژاپن رفته تا علاوه بر شرکت در اجلاس گروه ۷ از شهر هیروشیما دیدن کند و مقدمات بازدید اوباما را از این شهر فراهم آورد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، این اولین سفر وزیر خارجه امریکا به هیروشیما پس از بمباران اتمی این شهر است که حدود 71 سال پیش از سوی امریکا انجام شد.

 

ارتش امریکا صبح روز ۶ اوت ۱۹۴۵ (15 مرداد 1324) با بمباران اتمی هیروشیما جان دستکم ۱۴۰ هزار نفر را گرفت. بمب اتمی دیگری نیز سه روز بعد شهر ناکازاکی را هدف قرار داد که باعث کشته شدن دستکم 80 هزار نفر دیگر شد.

 

بمباران اتمی هیروشیما و ناگازاکی در جریان جنگ جهانی دوم به دستور هری ترومن، رئیس جمهور وقت امریکا انجام شد. این حمله، که تنها حمله اتمی جهان محسوب می شود، علاوه بر کشتن حدود 220 هزار نفر که عمدتا غیرنظامی بودند، هیروشیما و ناگازاکی را با خاک یکسان کرد.

 

خبرگزاری فرانسه گزارش داد سفر کری به هیروشیما احتمالا با هدف ایجاد مقدمات بازدید باراک اوباما، رئیس جمهور امریکا از این شهر صورت گرفته است تا اوباما اولین رئيس جمهور امریکا باشد که از شهر محل جنایت اتمی این کشور بازدید می‌کند.

 

اوباما قرار است برای شرکت در اجلاس سران گروه 7 که 6 و 7 خرداد 1395 در ژاپن برگزار می شود به این کشور سفر کند.

 

کری و دیگر وزرای خارجه گروه 7 در نظر دارند از پارک یادبود صلح هیروشیما دیدن کند. در این پارک ساختمان مخروبه گنبدی شکلی قرار دارد که بر اثر حمله اتمی امریکا سوخته و اکنون به موزه تبدیل شده است.

 

فومیو کیشیدا، وزیر خارجه ژاپن، به عنوان تنها کشوری که هدف حمله اتمی قرار گرفته امیدوار است از این فرصت استفاده کرده و «اعلامیه هیروشیما» را با هدف ترویج خلع سلاح هسته ای صادر کند.

کارولین کندی، سفیر امریکا در ژاپن و دختر جان اف کندی، رئیس جمهور پیشین امریکا به استقبال کری آمده است.

جان کری، وزیر خارجه امریکا در میان سربازان پایگاه هوایی - دریایی این کشور در شهر ایواکونی ژاپن 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار