کد خبر:۵۰۲۸۴۶
بک کارشناس بورس:
کاهش نرخ سود بانکی، رونق را به بورس باز می گرداند
حسن زاده گفت: بازار سرمایه هیچ مشکلی ندارد و با خبرهای خوبی که از کاهش سود نرخ بانکی شنیده می شود دوباره بازار به روند صعودی خود باز خواهد گشت.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ حسن زاده یکی دیگر از کارگزاران بورس درباره روند کاهشی شاخص بورس گفت: برخی گروه ها و صنعت ها در روزهای گذشته رشد خوبی داشتند و این طبیعی است که وقتی قیمت ها افزایش پیدا می کند برخی از سهام باید استراحت کند و اصلاح شود.
وی ادامه داد: با توجه به خبرهای خوبی که از بخش های مختلف اقتصادی شنیده می شود بازار بورس مجدداً به سمت رونق باز می گردد و دوباره صعود می کند.
حسن زاده خاطرنشان کرد : بازار سرمایه هیچ مشکلی ندارد و با خبرهای خوبی که از کاهش سود نرخ بانکی شنیده می شود دوباره بازار به روند صعودی خود باز خواهد گشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.