آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۳۲۵

جو بایدن: آمریکا به شدت از رژیم اسرائیل سرخورده شده است!

معاون باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا اذعان کرد واشنگتن «به شدت» از رژیم اسرائیل «سرخورده» شده است.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، جو بایدن روز دوشنبه در سخنانی در واشنگتن با اشاره به سرخوردگی شدید امریکا از رژیم اسرائیل، هشدار داد توسعه نظام مند شهرک‌های صهیونیستی، اسرائیل را به سوی «واقعیت یک کشور» پیش می‌برد که راه حل موسوم به «دو کشور» را عملا از بین می برد. وی افزود این موضوع بسیار خطرناک است و دو طرف را وارد دور باطل درگیری و مناقشه می‌کند.

 

بایدن گفت با وجود اختلاف نظرهای امریکا و اسرائیل بر سر ادامه شهرک سازی و همچنین توافق اتمی اخیر با ایران، واشنگتن همچنان متعهد به اجرای راه حل موسوم به «دو کشور» و پایان دادن به اختلافات میان اسرائیل و فلسطین است.

 

بایدن گفت: «با وجود اینکه گاهی ما به شدت از دولت اسرائیل سرخورده می‌شویم، اما تعهدی جدی برای حرکت دادن آنها به سوی همان چیزی که خودشان می‌دانند و تنها راه حل نهایی، راه حل تشکیل دو کشور است، داریم.»

 

وی همچنین تاکید کرد: «در همین حال ما متضمن امنیت آنها هستیم.»

 

معاون رئیس جمهوری امریکا با اشاره به دیدارهای اخیرش با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل و محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی گفت، در حال حاضر دورنمایی برای صلح میان طرفین دیده نمی‌شود.

 

بایدن مدعی شد: «هیچ اراده سیاسی میان اسرائیلی ها یا فلسطینیان برای حرکت به سوی مذاکرات جدی وجود ندارد. اعتماد که لازمه خطر کردن به منظور برقراری صلح است، در دو طرف از بین برفته است.»

 

بایدن تصریح کرد «توسعه مداوم و نظام مند» شهرک‌های اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی فلسطینی، «اسرائیل را به سوی مسیری نادرست» می‌برد که این موضوع باعث می‌شود دو طرف هر چه بیشتر از «صلح» دور شوند.

 

تل آویو در تاریخ 5 اردیبهشت 1393 (24 آوریل 2014) پس از آن که عباس با جنبش مقاومت حماس پیمان وحدت بست، مذاکرات با تشکیلات خودگردان فلسطین را به حالت تعلیق در آورد.

 

اسرائیل همچنین با اعلام مناقصه برای ساخت 4 هزار و 800 ساختمان غیر قانونی در اراضی اشغالی فلسطینیان به این پیمان وحدت واکنش نشان داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار