۱۴ اردیبهشت؛ اولین نشست فراکسیون اصولگرایان مجلس دهم
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۵۲۳۷
نقوی‌حسینی خبر داد

۱۴ اردیبهشت؛ اولین نشست فراکسیون اصولگرایان مجلس دهم

سخنگوی کمیته ۷ نفره ساماندهی اصولگرایان در مجلس دهم از برگزاری اولین نشست فراکسیونی با حضور منتخبان این طیف از سراسر کشور در هفته آینده خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیته 7نفره ساماندهی اصولگرایان در مجلس دهم، از برگزاری اولین نشست فراکسیون منتخبان ارزشی، انقلابی و دلسوز ( اصولگرایان) نظام خبر داد و گفت: این نشست روز سه‌شنبه 14 اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

 

وی با بیان اینکه منتخبان مجلس دهم که خواهان عضویت در این فراکسیون هستند از سراسر کشور در این نشست حضور می‌یابند، ادامه داد: در این نشست اصلاح‌طلبان حضور ندارند.

 

سخنگوی کمیته 7نفره ساماندهی اصول‌گرایان در مجلس دهم با تاکید بر اینکه در این نشست اعضا شورای مرکزی این فراکسیون انتخاب می‌شوند، تصریح کرد: با انتخاب اعضا شورای مرکزی کار کمیته موقت 7 نفره خاتمه می‌یابد.

پربازدیدترین آخرین اخبار