مجموعه سروده های تازه فاضل نظری با عنوان «کتاب» که به تازگی از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است، ساعت 17 یکشنبه 12 اردیبهشت ماه در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) رونمایی میشود.
مجموعه شعر «کتاب» پنجمین دفتر شعر نظری، شامل 39 غزل با مضامین عاشقانه و عارفانه و اجتماعی است.
فاضل نظری در باره نام تازه این دفتر شعر این گونه توضیح می دهد: «کتاب» پیش از هر چیز نام معجزه پیامبر عزیزمان است و من با این نام گذاری در صدد بودم تا اهمیت این معجزه را یادآوری کرده باشم. از سویی دیگر انتخاب این نام تلاشی است برای نشان دادن اهمیت کتاب و خواندن.
علاقه مندان برای حضور در مراسم رونمایی کتاب فاضل نظری می توانند در زمان یاد شده به موزه هنرهای دینی امام علی (ع) واقع در خیابان ولیعصر، رو به روی بزرگراه نیایش، بلوار اسفندیار، شماره 35 مراجعه کنند.
فاضل نظری در سال 1358 در شهرستان خمین واقع در جنوب استان مرکزی متولد شد. تحصیلات اولیۀ خود را در شهرهای خمین و خوانسار گذراندهاست. او در سال 1376 برای ادامه تحصیل در رشتههای معارف اسلامی و مدیریت در دانشگاه امام صادق(ع) به تهران آمد و تحصیلات خود را در مقطع دکترای رشته مدیریت تولید و عملیات در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد.
دبیری سه دوره جشنواره بینالمللی فیلم صد، دبیری علمی جشنواره بینالمللی شعر فجر و عضویت در شورای علمی گروه ادبیات انقلاب اسلامی فرهنگستان زبان و ادب فارسی بعضی از عناوین ادبی و هنری و علمی اوست.
تا کنون از این شاعر، چهار مجموعه شعر گریههای امپراتور، اقلیت، آنها و ضد توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است. سه مجموعۀ اول از مجموعههای شعری او توسط انتشارات سوره مهر در یک بستهبندی مجزا تحت عنوان سهگانۀ شعریِ فاضل نظری ارائه شدهاست.
سه گانه شعر فاضل نظری که در قالب سه دفتر با عنوان گریه های امپراطور، اقلیت و آنها تاکنون بیش از چهل نوبت در انتشارات سوره مهر تجدید چاپ شده است و مجموعه شعر ضد نیز تاکنون 24 نوبت در سوره مهر به چاپ رسیده است.
فاضل نظری علاوه بر سابقۀ 10 سال ریاست حوزه هنری استان تهران، رئیس مرکز موسیقی حوزۀ هنری، عضو شورای عالی شعر سازمان صدا و سیما نیز بوده و از سال 1383 در دانشگاههای تهران نیز تدریس میکند.
از کتاب او بهعنوان برگزیدۀ کتاب سال جمهوری اسلامی در سال 1387 تقدیر شد. همچنین از او بهعنوان شاعر جریانساز در دهۀ 1380 و همچنین پرمخاطبترین شاعر به انتخاب مردم در سال 1391 تجلیل به عمل آمدهاست. از دیگر افتخارات او انتخاب اش بهعنوان یکی از پنج چهرۀ شاخص هنر سال 1393 در ایران است که در روز هنر انقلاب اسلامی ایران در سال 1394 اعلام و از او تقدیر شد.
گزیدۀ برخی آثار نظری در کشورهای فارسیزبان منتشر شدهاست. همچنین گزیدۀ اشعار وی در سال 1392 در دو قطعِ رقعی و جیبی بههمراه مقدمهای دربارۀ غزل به قلم خود شاعر، در انتشارات مروارید منتشر شده که تا کنون 10 نوبت تجدید چاپ شده است.
نظری از تیرماه 1394 در حوزۀ هنری عهدهدار معاونت هنری است.