آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۶۷۲۹

نسخه الکترونیکی دوماهنامه پیام اقتصادی بورس کالا منتشر شد

جدیدترین شماره نشریه دوماهنامه تخصصی بورس کالای ایران علاوه بر چاپ و انتشار سراسری، بصورت الکترونیکی نیز منتشر و روی سایت رسمی و پایگاه خبری بورس کالای ایران قرار گرفت.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از  روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، در پنجمین شماره نشریه پیام اقتصادی بورس کالا که شامل هشت فصل مجزا است، علاوه بر بحث و بررسی در خصوص کارنامه سال 94 و چشم انداز سال 95 این بورس، ابعاد مختلف فعالیت بورس کالای ایران در حوزه هایی چون تامین مالی، گواهی سپرده کالایی، بازار آتی ارز و بازار املاک و مستغلات مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

 

بر اساس این گزارش، در این شماره از ماهنامه بورس کالا، سرمقاله به قلم دکتر حامد سلطانی نژاد مدیر عامل شرکت بورس کالای ایران با عنوان " بورس کالا در پسا تحریم، شریان ورود سرمایه های بین المللی به بازار سرمایه ایران منتشر شده است.

 

همچنین در این شماره نشریه ، مصاحبه با دبیر کل کانون نهادهای سرمایه گذاری و مدیرعامل تامین سرمایه امید  انتشار یافته که به ترتیب در خصوص راه اندازی بازار ارز و پیش بینی رونق فعالیت بورس کالا در سال 95 سخن گفته اند.

 

از سویی دیگر در فصل گواهی سپرده کالایی، ضمن گزارش کامل مراسم راه اندازی رسمی معاملات گواهی سپرده کالایی، به معرفی گواهی سپرده کالایی طلا و تجربه های جهانی در سیستم انبارداری پرداخته شده است. تامین مالی صنعت فولاد و سیمان از طریق بورس کالا همراه با گزارش سمینار آشنایی با راهکارهای تامین مالی شرکت های سیمانی نیز از جمله مباحثی است که در فصل تامین مالی به آن اشاره مبسوط شده است.

 

 انتشار گزارشات مختلف با عناوینی چون چرا بازار آتی ارز متولد شد، بورس های برتر دنیا در معاملات آتی ارز، شب های روشن بورس های توکیو و هنگ کنگ و چگونه در بورس کالا املاک بفروشیم، از دیگر مطالب منتشر شده در این شماره از ماهنامه بورس کالا به شمار می رود.

 

گفتنی است علاقمندان می توانند برای مطالعه نسخه الکترونیکی ماهنامه بورس کالا به سایت رسمی بورس کالا ، بخش آموزش و پژوهش (قسمت انتشارات) مراجعه نمایند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار