نمایندگان در بررسی لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه توسعه کشور
عراقچی پس از جلسه کمیسیون سیاست خارجی مجلس:
در حال برطرف کردن موانع برجام هستیم
معاون وزارت خارجه گفت: درمورد برجام، در مجموع روند رو به پیشرفتی داریم، البته موانعی هم هست که در حال برطرف کردن آن هستیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس ستاد پیگیری برجام مهمان جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بود.
این جلسه که به ریاست علاءالدین بروجردی و با حضور اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و برخی دیگر از نمایندگان برگزار شد، به بررسی گزارش اجرای سه ماهه برجام اختصاص داشت.
پس از پایان جلسه سیدعباس عراقچی گفت: وزارت امور خارجه موظف است هر سه ماه گزارش اجرای برجام را به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارائه کند.
وی افزود: با توجه به اینکه برجام در روز ۲۶ دی ۹۴ اجرایی شد روز ۲۶ فروردین ۹۵ موعد سه ماهه می شد و ما رأس موعد مقرر گزارش کتبی را به کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس ارائه کردیم.
عراقچی ادامه داد: با توجه به فرصتی که کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تنظیم کرده بود من امروز آمدم و همان گزارش را به صورت شفاهی و با توضیحات بیشتری ارائه کردم و همچنین به سوالات نمایندگان پاسخ دادم که الحمدلله جلسه خوبی بود.
وی افزود: عمده سوال مطرح شده در این جلسه در مورد ابعاد مختلف اجرایی شدن برجام بود و عمده نگرانی نمایندگان مربوط به رفع تحریم ها و مباحث بانکی است.
رئیس ستاد پیگیری برجام گفت: در مورد پیشرفت های صورت گرفته، موانع موجود و چگونگی برطرف کردن موانع توضیحاتی ارائه کردم.
عراقچی افزود: در مجموع روند رو به پیشرفتی داریم البته موانعی وجود دارد که در حال برطرف کردن آن هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در مورد سرقت ۲ میلیارد دلاری اموال ایران به دست آمریکا هم بحث شد؟ گفت: درباره همه چیز بحث و توضیحات بسیار خوبی هم ارائه شد.
پیشتر گزارش وزارت امور خارجه در مورد روند اجرای سه ماهه برجام به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارائه شده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
با این سرعت احتمالاً یه قرن طول بکشه!