به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کارشناس جامعه شناسی سیاسی نوشت: صراحت رئیسجمهور در مخالفت با نظر رهبری درباره تدریس زبان انگلیسی ابدا منفی نیست و از اینکه رئیسجمهور «ریاکارانه» چیزی را که قبول ندارد، ظاهرا تایید کند، بهتر است.
رئیسجمهور همین صراحت را درباره استقلال کشور، عدالت و آزادی بیان کند. اگر ملاک، "خواست دانشآموزان" باشد که رئیسحمهور بیان کرده حدود ۹۸ درصد احتمالا زبان انگلیسی را میخواهند، فکر کنم که در همین حدودها دانشآموزان موافق باشند که اصلا بهتر است هیچ زبان خارجیای تدریس نشود.
در نگاه رئیس جمهور اساس پذیرش و رد چیزها، نفع و سود مادی و عینی آنهاست. بنابراین زبان فارسی که اولا چون زبان علم نیست و شغل ایجاد نمیکند و نیز تعاملات اقتصادی ما با دنیا را راحتتر نمیکند، چه ارزشی برای آموزش و یادگیری دارد؟
در این تفکر، استعمار انگلیس بر شبه قاره هند، ابدا چیز منفی نخواهد بود؛ برای اینکه این اشراف به زبان انگلیسی مدیون این دوره استعمار است. با این نگاه، ما میتوانیم ناتوانی در فراگیری زبان انگلیسی را با پذیرش یک دوره استعمار انگلیس حل کنیم!
ببینید برادر شماها نمی تونید واقعیت ها را بپذیرید. واقعیت جامعه ایران اینه که اکثر خانواده ها فرزندانش را به کلاس زبان انگلیسی خارج از مدرسه می فرستند پس بهتر است این زبان با تغییر فرایند در خود مدرسه تدریس شود و بهش اهمیت داده شود تا هزینه اضافی بار خانواده نشود. گرفتی
اي كاش ما يك رييس جمهور داشتيم نه در حد تيم ملي ، بلكه بالاتر
آخه كي روشِ كِي روش رو مي پسنده جز عاليجنابان فدراسيون فوتبال ؟!
اي كاش رييس جمهور ما يكي بود چون اميركبير : شجاع ، مومن ، مدبر ، منتظر ، ولايي ، آگاه به زمان ، اسلام شناس و ايران ساز ، غيور و خلاصه سلحشور (كه روحش شاد و ميهمان پيامبر باد)
اي كاش....
خود رهبری میگن ما منظورمون این نیست که زبان انگلیسی تدریس نشود بلکه ما با ترویج فرهنگ بیگانه مخالفیم!
حالا این روزرا یه عده جووون کم تجربه تحت تاثیر این شبکه های اجتماعی هی میگن رهبری فلان گفته بهمان گفته در حالیکه حتی یک بار هم نرفتند دقیق بخونن ببین رهبری چی میگه
لطفا این رو دست به دست کنید به دست رئیس جمهور محترم هم برسه!!
خوبه که انسان قبل از نطق مطالعه ی عمیق و بینشی وافر داشته باشه