آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۲۰۶
قمصری در نشست خبری:

حجم واردات بنزین به ۱۲ میلیون لیتر در روز افزایش یافت/ توافق با شرکت سوئیسی برای صادرات گازوئیل

مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت در خصوص آخرین وضعیت واردات بنزین گفت: هم اکنون حجم واردات بنزین ایران به ۱۲ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدمحسن قمصری امروز در نشست خبری درباره آخرین وضعیت صادرات نفت خام و میعانات گازی ایران گفت: در حال حاضر حجم صادرات روزانه نفت خام و میعانات گازی ایران به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

 

مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران با اعلام اینکه در شرایط فعلی به طور متوسط روزانه ۲ میلیون بشکه نفت خام و ۵۰۰ هزار بشکه میعانات گازی از ایران به بازارهای جهانی صادر می شود، تصریح کرد: هم اکنون مشکلات تامین بیمه کشتی‌های نفتکش و تامین کشتی‌های نفتکش خارجی تقریبا برطرف شده و بسیاری از خریداران آسیایی و اروپایی نفت ایران را با استفاده از نفتکش‌های خارجی وارد می‌کنند.

 

این مقام مسئول با یادآوری اینکه هم اکنون هیچ گونه نفت خام بدون مشتری یا فروخته نشده بر روی آب نداریم، اظهار داشت: با این وجود، چندین محموله میعانات گازی بر روی آب ذخیره سازی شده است که به دنبال بازاریابی و فروش این محموله ها هستیم.

 

قمصری، یکی از دلایل عدم فروش کل میعانات گازی تولیدی ایران را پایین بودن تقاضا برای این محصول نفتی عنوان کرد و افزود: با بهبود کیفیت، میعانات گازی تولیدی امکان افزایش صادرات این محصول به بازارهای جهانی وجود دارد.

 

مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران در پاسخ به پرسش در خصوص آخرین وضعیت واردات بنزین توضیح داد: هم اکنون حجم واردات بنزین ایران به ۱۲ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است.

 

وی همچنین در پاسخ به پرسشی دیگر از توافق با شرکت ویتول سوئیس برای صادرات گازوئیل خبر داد و یادآور شد: براساس توافقی که انجام شده، در برخی مواقع بخشی از هزینه های ناخواسته در صادرات گازوئیل با خرید بنزین از این شرکت سوئیسی تسویه می‌شود.

 

قمصری با بیان اینکه حجم صادرات گازوئیل ایران از ابتدای سال‌جاری تاکنون افزایش یافته است، تاکید کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون به طور متوسط ماهانه حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن نفت کوره، ۴۰۰ هزار تن گازوئیل و ۱۳۰ هزار تن گاز مایع به بازارهای جهانی صادر می‌شود.

 

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه برخلاف نفت خام حساسیتی برای مصرف نهایی گازوئیل و سایر فرآورده های نفتی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: هم اکنون برخی از کشورهای آفریقایی همچون کنیا مشتری گازوئیل ایران شده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار