کد خبر:۵۰۸۳۵۷
روابط عمومی دادگستری خراسان شمالی:

بازداشت مدیران سابق صداوسیما صحت ندارد

روابط عمومی دادگستری خراسان شمالی، خبر برخی رسانه ها مبنی بر بازداشت مدیران سابق صدا و سیما به اتهام تضییع حقوق بیت المال را اصلاح كرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین نورالله قدرتی رئیس كل دادگستری خراسان شمالی روز جمعه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه از دستگیری دو مدیر سابق صدا وسیمای استان خراسان شمالی به اتهام تضییع حقوق بیت المال خبرداده بود.

 
حجت الاسلام و المسلمین نورالله قدرتی در آن گفت و گو تصریح كرده بود ، مدیر صداوسیمای خراسان شمالی به اتهام تضییع حقوق بیت المال به مبلغ 173 میلیون تومان و یكی دیگر از مدیران صدا و سیمای استان نیز به همین اتهام به مبلغ 50 میلیون تومان دستگیر شده اند.
 
 
این خبر كه ساعت 9 صبح روز گذشته بر روی خروجی اكثر خبرگزاری ها و سایت های مختلف و امروز شنبه نیز در برخی از روزنامه ها بازنشر گسترده ای داشته است ، اصلاحیه دادگستری خراسان شمالی مبنی بر تکذیب هرگونه دستگیری متهمان این پرونده را در پی داشته است.
 
 
در این اصلاحییه تصریح شده است " پرونده ای در خصوص اتهام وارده در شعبه بازپرسی دادسرا تشكیل و پرونده در حال رسیدگی است و متهان احضار شده و تاكنون در این خصوص احدی دستگیر و بازداشت نشده است. "
 
 
رئیس سازمان صدا و سیما در دیماه سال گذشته با صدور حكمی، هوشنگ آذر دشتی را به عنوان مدیركل جدید صدا و سیمای مركز خراسان شمالی منصوب كرد. 
 
 
مراسم تكریم و معارفه مدیركل جدید صدا و سیمای استان، بدون حضور خبرنگاران و با حضور حجت الاسلام موسوی مقدم معاون امور مجلس و استان‌های صدا و سیما، قائم مقام نماینده ولی فقیه و امام جمعه بجنورد، معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان شمالی و جمعی از مدیران بخش‌های مختلف صدا و سیمای مركز خراسان شمالی برگزار شد. 
 
 
امیر هوشنگ آذردشتی پنجمین مدیر صدا و سیمای مركز خراسان شمالی پس از راه اندازی این مركز در این استان است.
 
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار