آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۳۸۳
برگزاری نخستین جلسه شورای مدیران و هیات امنا در ساختمان جدید

کمیته امداد از سوهانک به آزادی رفت

رئیس و هیات امنای کمیته امداد با نقل مکان به ساختمان آزادی نخستین جلسه شورای مدیران و هیات امنای این نهاد را در ساختمان جدید برگزار کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  رئیس و هیات امنای کمیته امداد هفته گذشته به ساختمان جدید و در دست تکمیل کمیته امداد واقع در خیابان آزادی منتقل شدند و نخستین جلسه کاری خود را در این ساختمان برگزار کردند.

 

سایر مدیران و کارکنان کمیته امداد نیز با تکیمل ساختمان و اتمام مراحل تجهیزات اداری به تدریج تا پایان تیرماه جابه جا خواهند شد.


گفتنی است این ساختمان از 5 ماه پیش در منطقه آزادی خریداری شده است و با اتمام مراحل عملیات عمرانی برای تجهیزات اداری آماده خواهد شد و هر هفته یکی از ادارات و بخش‌های کمیته امداد از ساختمان سوهانک به ساختمان آزادی منتقل خواهند شد.


وعده انتقال ساختمان کمیته امداد امام خمینی (ره) از سوهانک در شمال شهر تهران به یک منطقه متناسب با فعالیت های کمیته امداد از زمان حضور مهندس سید پرویز فتاح در راس این نهاد مردمی و به دلیل دور بودن ساختمان فعلی کمیته امداد از مرکز شهر و حساسیت مردم نسبت به این ساختمان مورد تاکید قرار گرفت که در نهایت این اقدام  در اوایل سال 95 منجر به اتخاذ این تصمیم شد.


به گفته فتاح هزینه فروش ساختمان کمیته امداد در منطقه سوهانک صرف امور مرتبط با مددجویان تحت پوشش این نهاد حمایتی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
امير
United States of America
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۲:۱۰
يكي نيست بگه قحط الرجال بود تا اين فتاح را بزارين تو اين نهاد
0
1
اخوی
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۰
ببخشین حضرت آقا با تو مشورت نکردن!
حتما انتظار داشتی تو رو بزارن
پربازدیدترین آخرین اخبار