آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۷۱۹
اشتری در جمع منتخبین سراسر کشور:

پیشگیری اجتماعی موثرتر از پیشگیری انتظامی است/ آمار اشاعه مواد مخدر نگران کننده است

فرمانده نیروی انتظامی گفت: آمار اشاعه و گسترش مواد مخدر در کشور نگران کننده است و ما با تمامی مبادی و افرادی که در گسترش و اشاعه مواد مخدر دست دارند مقابله و برخورد می کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار اشتری، فرمانده نیروی انتظامی با حضور در جمع منتخبین سراسر کشور در مجلس قدیم که از روز گذشته این همایش برگزار شده است و تا عصر امروز ادامه دارد گفت: نیروی انتظامی یکی از دستگاه هایی است که در طول دوران مجلس زیاد با مجلس سروکار دارد و شما منتخبین نیز در طول دوران نمایندگی خود با ما بسیار سروکار خواهید داشت.

 

وی در ادامه به آسیب ها، تهدیدها در حوزه سیاسی، اخلاقی، امنیتی و فضای مجازی اشاره کرد و گفت: موضوعاتی که آسیب های اجتماعی را در بر دارد باعث شده تا نیروی انتظامی در این زمینه ورود کند و برای مقابله با آسیب های اجتماعی نیروی انتظامی بیش از 10 هزار مقر ثابت و متغیر در اقصی نقاط کشور دارد.

 

اشتری ادامه داد: مردم از بدو تولد تا پایان عمر با نیروی انتظامی سروکار دارند و حداقل ارتباطات خود را در بسیاری از زمینه ها با نیروی انتظامی برقرار می کنند و نیروی انتظامی نیز آماده ارائه خدمات به مردم است.

 

فرمانده نیروی انتظامی به موضوعات و آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: شما منتخبین در مجلس دهم باید کمک کنید تا با قوانین درست و صحیح از آسیب های اجتماعی پیشگیری و برخورد شود و شما منتخبین کمک حال نیروی انتظامی هستید.

 

وی در ادامه به نگرانی مسئولان از موضوعات کنونی کشور اشاره کرد و گفت: آسیب های اجتماعی باید در کشور با جدیت دنبال شود و نباید از آن به راحتی عبور کنیم. آسیبی که بیش از همه، همه مسئولان را نگران کرده است موضوع اعتیاد و مواد مخدر است که امروزه در سطح جامعه اشاعه یافته است.

 

وی گفت: اقدامات پیشگیرانه در خصوص پیشگیری از اشاعه مواد مخدر صورت گرفته ولی باز شاهد هستیم که بیش از یک میلیون و نیم به بالا گرفتار بلای خانم سوز مواد مخدر هستند.

 

اشتری بیان داشت: برای مقابله و پیشگیری از اشاعه مواد مخدر در کشور نیروی انتظامی تمامی نقاط مرزی را زیر نظر دارد و با تمامی باندها و اشخاصی که در این زمینه فعالیت می کنند مقابله می کند و حتی با فروشندگان خرد و متجاهر به مواد مخدر نیز برخوردهایی از سوی نیروی انتظامی صورت گرفته است.

 

وی در ادامه به موضوعات اجتماعی در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی با اصل و وجود فضای مجازی مخالف نیست و این فضا را برای پیشرفت تکنولوژی و گسترش علم و فناوری مثمر ثمر می داند اما نحوه استفاده از این فضا و نقاط ضعف هایی که در این فضا وجود دارد نگرانی ها و مشکلاتی را برای نیروی انتظامی و مردم ایجاد کرده است و باید به دنبال راهکارهایی باشیم که مشکلات فضای مجازی در کشور تنگ تر شود و این موضوع امروز نگرانی هایی را برای مردم عزیزمان به وجود آورده است.

 

اشتری به امنیت اجتماعی و اخلاقی اشاره کرد و گفت: سرقت کیپ قاپی سرقت مسلحانه و سرقت های خشن از جمله مشکلات امنیتی اجتماعی هستند که ما در جامعه با آن مواجه هستیم و نمایندگان ومجلس باید نسبت به این موضوع اهتمام داشته باشند تا کارکردها و راهکارهایی را در نظر گیرند که هزینه های جرم افزایش پیدا کند و با وجود هزینه های گزاف جرم دیگر شاهد اجرای چنین تخلفاتی در جامعه نباشیم.

 

اشتری اذعان داشت: باید بررسی شود با وجود هزینه های بالای جرم چرا هنوز سارقین یا متخلفین یا متجاوزین پس از بارها دستگیری و رهایی از زندان باز به سراغ انجام اقدامات خلاف می روند و راه خود را ادامه می دهند. نیروی انتظامی همواره آماده اجرای برخورد با متخلفین است و حتی آمادگی این را دارد تا اقداماتی انجام دهد که متخلفین بعد از دستگیری دوباره شروع به کار خلاف نکنند.

 

وی در ادامه به حوزه ترافیکی و تصادفات جاده ای اشاره کرد و گفت: در کشور بیش از 29 میلیون موتور سیکلت و خودرو وجود دارد که سالیانه آمار تلفات جان باختگان تکان دهنده است و طبق کارکردهایی که در هفت و هشت سال گذشته صورت گرفته آمارها تا حدودی کاهش یافته است و از مجلس تشکر می کنم که در دوره های گذشته برای کاهش آمار و تلفات جاده ای قوانین جدیدی جهت افزایش هزینه های جرایم در نظر گرفته شده است.

 

وی در ادامه به دیدار نیروی انتظامی با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این دیدار گزارش هایی را مطرح کردیم اما ایشان همچنان از آماری که ارائه کردیم نگران هستند و بیان می کنند که حتی یک نفر نیز نباید در سانحه رانندگی جان خود را از دست بدهد.

 

اشتری پیشگیری اجتماعی را موثرتر از پیشگیری انتظامی دانست و گفت: برای پیشگیری اجتماعی نیاز مند این هستیم که همه نهادها اعم از خانواده، آموزش و پرورش، دانشگاه و مدارس و هر تجمعی که نیروی انسانی در آنها وجود دارد می توانند به ما در پیشگیری اجتماعی کمک کنند و با برنامه ها و آگاهی بخشی احساس امنیت را در کشور ارتقا دهند.

 

وی گفت: واقعیت این است که اگر امنیت و احساس امنیت در کشور وجود داشته باشد پیشرفت اقتصادی را نیز خواهیم دید و امنیت در اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل موثر خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار