کد خبر:۵۱۲۳۴۸

آب و برق هم گران شد

بر اساس مفاد قانون بودجه ۹۵ کل کشور که امروز از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد، هزینه آب و برق مصرفی شهروندان در سال ۹۵ افزایش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس بند «ج» تبصره 6 قانون بودجه سال 95 کشور که امروز از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد، وزارت نیرو از طریق شرکت‌های آبفای شهری سراسر کشور مکلف است علاوه بر دریافت نرخ آب ‌بهای شهری به ازای هر مترمکعب فروش آب شرب مبلغ 150 ریال از مشترکان آب دریافت کند. همچنین طبق بند «ه» این تبصره وزارت نیرو موظف است علاوه بر دریافت بهای برق به ازای هر کیلووات ساعت برق فروخته شده مبلغ 30 ریال به عنوان عوارض برق در قبوض مربوطه درج و از مشترکان برق به استثنای مشترکان خانگی روستایی و چاه‌های کشاورزی دریافت کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۹
خدا به داد برسه
158
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۱
امیدوارم هر چه سریعتر باقیمانده عمر دولت روحانی به پایان برسد وگرنه قبل از پایان عمر این دولت . ملت جانشان به لبشان می رسد.
110
1
S.M.Z
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۳
احسنت با این دولت و این اقتصاد، شیخ لیبرال...
کلا مردم مستفیض شدند با این ارزانیها ....
17
1
نوری
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۲
دولت تدبیر و امیددددددددددددددددد
بابا ملت هنوز برجام اجرایی نشده یه صد سال صبر کنید
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار