آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۳۱۰۷

یک فروند جنگنده میگ۲۹ در همدان سقوط کرد + جزئیات

 یک فروند هواپيمای شكاری ميگ ٢٩ به‌دليل بروز نقص فنی در باند پرواز پايگاه هوائی همدان دچار سانحه شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احسان قنبری اظهار داشت: یک فروند هواپيمای شكاری ميگ٢٩ به‌دليل بروز نقص فنی در باند پرواز پايگاه هوائی همدان دچار سانحه شد.

 

قنبری افزود: در حین حادثه یکی از خلبانان این جنگنده خود را به بیرون پرتاب کرده است.

 

وی افزود: هر دو خلبان این جنگنده سرهنگ علی گلی پور و سرگرد روزبه ناظریان موفق به ترک هواپیما شده اند اما در حال حاضر سرگرد روزبه ناظریان در بیمارستان بستری است.

 

همچنین فرماندار کبودر آهنگ  با بیان اینکه این جنگنده آموزشی بود و هنوز از باند پرواز برنخاسته بود که دچار حادثه شد، گفت: یکی از سرنشینان این جنگنده بلافاصله پس از وقوع سانحه خود را به بیرون پرتاب کرده است.

 

وی با بیان اینکه سرنشین دوم موفق به پرتاب خود به بیرون نشده است و سانحه برای وی رخ داده است، گفت: خلبان این جنگنده آموزشی به علت جراحات دو ساعتی در اورژانس بیمارستان کبودراهنگ تحت مداوا بود.

 

وی با اشاره به مداوای اولیه مصدوم این سانحه در بیمارستان کبودراهنگ، عنوان کرد: شدت جراحات وارده به وی منجر به انتقال مصدوم از طریق امداد هوایی به تهران شد و هم اکنون وی در بیمارستانی در تهران تحت مداواست.

 

پایگاه هوایی شهید نوژه (پایگاه سوم شکاری همدان یا پایگاه هوایی شاهرخی) یکی از پایگاه‌های شکاری نیروی هوایی ارتش در استان همدان است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۷
سقوط .با دچار سانحه روی باند فرق داره . متن خبرها تون اکثرا گول زننده وبا خبرفرق دارد واین باعث افت ارزش خودتان میشود .
30
2
واقع بین
۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۸
اکثرا" ؟؟؟؟!!!
اکثرا با گاهی اوات فرق میکنه و این .... :-)
رحیمی
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۴
خداوند به همه خلبانان وطن ، سلامتی عطا فرماید . آمین
39
0
پربازدیدترین آخرین اخبار