به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله محی الدین حائری شیرازی در سی و سومین نشست جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی به شرح موضوع اخلاق در فضای مجازی پرداخت و گفت: این فضا برای جدا کردن والدین از فرزندان ساخته شده است. در این فضا دیگر نسبتهای فامیلی معنا ندارند و فرزندان آنچه میدانند و میخوانند و میشنوند، هستند.
وی افزود: بر اساس روایت معتبر هیچ بلایی نیست مگر آنکه خداوند در آن نعمتی قرارداده است که محیط بر آن بلاست. «ما من بلاء الا ولله فیها نعمه تحیط بها»
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به داستان حضرت موسی(س) و خضر(س) و اعتراضات بی مورد موسی به آنچه از خضر سرزده بود، تاکید کرد: گاهی آسیب کشتی و سوراخ شدن آن توسط خضر برای مستمندانی که با آن کار می کنند، نعمتی است تا کشتی توسط پادشاه ظالم غصب نشود و همچنین است تعمیر دیواری که روی گنج 2 کودک نابالغ قرار دارد تا وقتی بالغ شدند گنج خود را استخراج کنند.
آیت الله حائری شیرازی تصریح کرد: اگر در سال 1332 شاه را برنمی گرداندند، آیا آیت الله کاشانی و فداییان اسلام توان تشکیل حکومت داشتند یا حکومت به دست توده ای ها می افتاد؟ اگر چنین می شد بدتر از شاه بر شما حاکم می شد و توده ای ها همه مساجد را ویران می کردند. پس به اراده خداوند، آمریکا بر مردم ظلم کرد و شاه را برگرداند تا ظلم بزرگتری به آنها روا نشود تا روزی که ملت به بلوغ برسد، توان تشکیل حکومت اسلامی را داشته باشد و آنگاه شاه را بیرون کردند و دیگری کسی او را بر نگرداند.
وی افزود: اینگونه دیوار حکومت ظلم تثبیت شد تا ملت ایران به بلوغ برسد و خود دیوار را کنار زده و گنج خود را از زیر آن استخراج کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه بیان داشت: موانع و رنج کشیدنها و آسیبهای ملت در فضای مجازی نیز زمینه ای برای بالغ شدن در فضای مجازی است. همین رنج کشیدنهاست که سبب میشود شما به قدرت این عرصه پیببرید؛ فضای مجازی، فضای تربیتی شماست. فضای مجازی که بهترین فضا برای گفتوگو است، فاصله مکانی میان افراد را از بین برده و عالم بزرگ را برای انسان کوچک کرده است تا انسان را بزرگ کند.
آیت الله حائری شیرازی تاکید کرد: همانطورکه در فضای مجازی میتوان بدترین ضربهها را زد، میتوان بهترین خدمتها را نیز انجام داد. از طریق این فضا هم دشمن میتواند بچه های مارا از چنگ ما در آورده و به جهنم ببرد و هم ما میتوانیم به کمک آن بچه های دشمن را از چنگ او در آورده و به بهشت ببریم.
وی با بیان اینکه تا زمانی که فضای مجازی را نمی شناسیم، تهدید است و هرگاه که آن را مطالعه کردیم به فرصت تبدیل می شود، گفت: زمانی که در دریای فضای مجازی می افتید، رنج آور است اما آنگاه که شنا در آن را آموختید به جولانگاه شما تبدیل خواهد شد.
آیت الله حائری شیرازی در پایان خاطرنشان کرد: هر پدیده ای تا زمانی که درباره اش شناخت نداشته باشیم تهدید است اما وقتی شناخت پیدا کردیم و مجرب شدیم به فرصت تبدیل می شود. پس تفاوت بین تهدید و فرصت ناشی گری ماست و در فضای مجازی نیز باید تلاش کنیم که این تهدید به یک فرصت تبدیل شود.