آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۳۴۵۶
وزیر جهاد کشاورزی خبر داد

امسال ۱۰ میلیون تن گندم می‌خریم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: پیش‌بینی ما امسال این بوده که ۱۰ میلیون تن گندم در سطح کشور خریداری کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود حجتی دقایقی پیش در حاشیه افتتاح مجتمع کشت و صنعت لرستان در خرم‌آباد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امسال پیش‌بینی کرده‌ایم که 10 میلیون تن گندم در سطح کشور خریداری کنیم و خوشبختانه تاکنون 2 میلیون تن خریداری شده است.

 

حجتی یادآور شد: امسال پیش‌بینی شده که 250 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار گیرد که این خود می‌تواند در بحث مصرف آب و تولید محصول برای اقتصاد مقاومتی انجام گیرد.

 

به گزارش فارس، هم‌اکنون مراسم افتتاح مجتمع بزرگ کشت و صنعت لرستان با حضور وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار