کد خبر:۵۱۴۱۱۷
معاون دانشگاه آزاد رشت:

اقتصاد مقاومتی براساس تولید و کاربرد دانش و اطلاعات انجام می‌شود

معاون دانشگاه آزاد رشت گفت: اقتصاد مقاومتی براساس تولید، توزیع و کاربرد دانش و اطلاعات انجام می‌شود و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فناوری و ابداع است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو  از رشت، علیرضا فرخ‌بخت فومنی عصر دیروز در جلسه اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه اقتصاد دانش‌بنیان محور اساسی مباحث اقتصاد مقاومتی است گفت: اقتصاد مقاومتی براساس تولید، توزیع و کاربرد دانش و اطلاعات انجام می‌شود و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فناوری و ابداع است.

 

وی نوآوری و بازاریابی را از موضوع‌های مهم عنوان کرد و افزود: دانشگاه‌ها نخستین حوزه علم و فناوری محسوب می‌شوند و دانشگاه آزاد تلاش کرده، در حوزه فناوری برنامه‌هایی داشته باشد.

 

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان دانشگاه آزاد رشت با بیان اینکه موضوع اقتصادی و اقتصاد دانش‌بنیان از مؤلفه‌های مهم در این دانشگاه است، تصریح کرد: یکی از مزایای شرکت‌های دانش‌بنیان ارزش افزوده بالا است.

 

فرخ‌بخت فومنی ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان را نیازمند زیرساخت‌های مناسب خواند و تصریح کرد: مهم‌ترین زیرساخت برای شرکت‌های دانش‌بنیان نیروهای متخصص و تحصیلکرده است.

 

وی بر تسهیل فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد و گفت: ایجاد بسته‌های حمایتی در حوزه تولید و صادرات از موضوع‌های مهم است.

 

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان دانشگاه آزاد رشت با اشاره به تشکیل شورای اقتصاد در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، خاطرنشان کرد: تمام تصمیم‌های اقتصادی توسط شورای مذکور در استان گرفته می‌شود.

 

فرخ‌بخت فومنی به فعالیت شورای اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در دو بخش اقتصادی و اقتصاد دانش‌بنیان اشاره کرد و یادآور شد: انواع فعالیت اقتصادی را می‌توانیم در دانشگاه آزاد انجام دهیم.

 

وی با بیان اینکه سه نفر از مدیران دستگاه‌های اجرایی گیلان عضو شورای مذکور هستند، تصریح کرد: هر طرح اقتصادی که در شورای اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گیلان به تصویب برسد، قابلیت اجرایی دارد.

 

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت از راه‌اندازی مرکز رشد این دانشگاه در جاده لاکان خبر داد و افزود: اکنون هشت هسته فناور و یک واحد فناور در مرکز مذکور فعالیت می‌کنند و امکان ورود شرکت‌های دیگر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت وجود دارد.

 

فرخ‌بخت فومنی با اشاره به اینکه کمک به مشکلات زیست‌محیطی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در حال انجام است، بیان کرد: قرارداد جمع‌آوری پساب صنعتی با شرکت فومنات منعقد شده است.

 

وی به اجرای طرح‌های پساب بیمارستانی و داروهای ضد سرطانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت اشاره کرد و گفت: طرح پایلوت طرح‌های مذکور در داخل دانشگاه در حال انجام است.

 

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان دانشگاه آزاد رشت با بیان اینکه طرح استخراج کافئین از چای عملیاتی شده است، تصریح کرد: دستگاه پایلوت طرح مذکور ساخته شده و در حال جذب سرمایه‌گذار هستیم.

 

فرخ‌بخت فومنی از راه‌اندازی آزمایشگاه پیشرفته سنجش و آنالیز مواد با همکاری موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان خبر داد و گفت: راه‌اندازی گلخانه کشاورزی از جمله فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است.

 

وی با بیان اینکه به تمام واحدهای دانشگاهی تکلیف شده زمین‌های بدون استفاده را به فعالیت گلخانه‌ای اختصاص دهند، خاطرنشان کرد: شش ماه گذشته مجموعه 50 هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی لاکان رشت راه‌اندازی شده و در حال فعالیت است.

 

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به آمادگی تولید نشأ محصولات کشاورزی در گلخانه مذکور اشاره کرد و یادآور شد: کمیته ورود به طرح‌های مطالعاتی تولید دارو با منشأ گیاهی در دانشگاه مذکور تشکیل شده است.

 

فرخ‌بخت فومنی با اشاره به اینکه رشته‌های کشاورزی، دارویی و شیمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت وجود دارد، گفت: اگر می‌خواهیم در حوزه اقتصاد مقاومتی فعالیت داشته باشیم باید به بخش خصوصی توجه ویژه شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار