آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۵۵۵۴

نشست پاریس با موضوع مناقشه فلسطین آغاز شد

وزرای خارجه چندین کشور غربی و عربی امروز در پاریس گردهم آمده‌اند تا در مورد آنچه راه‌های حل مناقشه فلسطین خوانده‌اند، بحث کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شهر پاریس امروز (جمعه) میزبان وزرای خارجه چندین کشور غربی و عربی است که می‌گویند در تلاش هستند تا راهکاری برای پایان دادن به مناقشه اسرائیل-فلسطین بیابند. 

 

هدف از نشست پاریس بازگرداندن نمایندگان تل‌آویو و تشکیلات خودگردان به میز مذاکره تا پایان سال جاری میلادی اعلام شده است. 

 

در ابتدای این نشست، فرانسوا اولاند رئیس‌جمهور فرانسه گفت: «اینجا فقط یک هدف داریم و آن هم صلح در خاورمیانه است. این هدفی است که به یک ضرورت بدل شده است.»

 

وی افزود: «پیشرفت‌های قابل توجهی صورت گرفته اما هنوز صلح حاصل نشده است. نگرانی‌ها باقی است، خشونت‌ها نیز همین‌طور و این امید است که کمرنگ می‌شود.»

 

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین گفت وضعیت کنونی در خاورمیانه تنها به نفع «تروریست‌ها» است و شرایط باید تغییر کند. 

 

مذاکراتی که در ابتدای دولت دوم باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا بین رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان آغاز شد، دو سال است که شکست خورده است. در این مدت فرانسه ابتکار عمل را به دست گرفته و تلاش کرده تا منجی مذاکرات سازش باشد. 

 

کمیته چهارجانبه صلح خاورمیانه شامل سازمان ملل، اتحادیه اروپا، آمریکا و روسیه و همچنین کشورهای عضو اتحادیه عرب و شورای امنیت سازمان ملل در این نشست حضور دارند.

 

روزنامه هاآرتص به نقل از یک دیپلمات فرانسوی نوشته است که انتظار می‌رود در پایان نشست وزرای خارجه بیانیه‌ای کلی صادر و در آن بر لزوم تحقق راهکار دو دولتی تأکید شود. 

 

این اولین نشست بین‌المللی با موضوع فلسطین از سال 2007 به بعد است. جان کری وزیر خارجه آمریکا، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، بان کی مون دبیر کل سازمان ملل و عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان از جمله شرکت‌کنندگان در این نشست هستند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار