کد خبر:۵۱۶۰۹۵
مسکو:

آمریکا درباره برنامه‌ دفاع موشکی‌اش مذاکره نمی‌کند

معاون وزیر دفاع روسیه اعلام کرد ایالات متحده با پیشنهادات مسکو برای مذاکره درباره برنامه دفاع موشکی خود مخالف است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری رویترز، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه ماه گذشته به رومانی و لهستان هشدار داده بود که ممکن است آنها در تیررس موشک‌های روس قرار بگیرند؛ چراکه این کشورها میزبان سپرهای موشکی‌ای هستند که مسکو آنها را تهدیدی علیه امنیتش می‌داند.

 

آناتولی آنتونف، معاون وزیر دفاع روسیه در نشست امنیتی سنگاپور گفت، این پروژه تحت حمایت آمریکا مشکلاتی را هم برای روسیه و هم برای چین ایجاد می‌کند و مسکو بارها از ایالات متحده آمریکا خواسته تا درباره این طرح‌ها بازنگری کند. ما بارها به آمریکایی‌ها پیشنهاد همکاری دادیم و گفته‌ایم که باید راه‌هایی برای حل این مساله پیدا شود اما نتوانسته‌ایم آنها را برای ادامه گفت‌وگوها متقاعد کنیم. آنطور که من متوجه شده‌ام، الان بهترین زمان برای آنها با هدف رایزنی نیست.

 

وی توضیحات بیشتری درباره سخنانش ارائه نکرده و تاکید کرد که این "ابتکار عمل" بسیار خطرناک است، بسیار خطرناک است که یک کشور امنیت خود را به بهای امنیت سایر کشورها به دست آورد.

 

ایالات متحده آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری هشتم نوامبر قرار دارد.

ارتش آمریکا مدعی است این سامانه‌ها برای "حفاظت" از ایالات متحده و متحدان اروپایی لازم بوده و تهدیدی علیه روسیه نیست. بخشی از این سامانه‌ها ماه گذشته در رومانی مستقر شد و بخش دیگری در آینده در لهستان مستقر می‌شود.

 

معاون وزیر دفاع روسیه به خبرگزاری اینترفکس گفت: آمریکا تاکنون به پیشنهادات ما درباره همکاری دوجانبه درباره بحران سوریه پاسخی نداده است.

روسیه و آمریکا در عرصه‌های مختلف با یکدیگر همکاری دارند و تلاش‌های زیادی برای حل بحران سوریه و ریشه کن کردن تروریسم در جهان صورت گرفته اما آمریکا تا کنون به پیشنهادهای ما درباره همکاری دو جانبه درباره سوریه پاسخی نداده است، اوضاع سوریه همچنان پیچیده است و هنوز کارهای زیادی وجود دارد که باید برای کمک به ارتش و نیروهای مسلح سوری در جنگ با تروریسم انجام داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار