آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۷۹۳۱

نماینده‌های بدون کمیسیون چه افرادی هستند؟

رییس مجلس دهم گفته که به کمیسیون فرهنگی می‌رود. علیرغم اینکه رئیس مجلس سابقه ریاست بر صداوسیما دارد اما تجربه نشان داده که اعضای هیات رئیسه تاثیر چشمگیری در کمیسیون‌های مجلس ندارند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بعد از اعلام ترکیب نهایی سه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، صنایع و انرژی، تعدادی از نمایندگان که اولویت اولشان حضور در این کمیسیون‌ها بود اما در ترکیب نهایی این کمیسیون‌ها قرار نگرفتند باید کمیسیون دیگری برای خود پیدا کنند.
 

در کمیسیون امنیت ملی سیاست خارجی که حساس‌ترین کمیسیون مجلس به خاطر مسائل هسته‌ای به شمار می‌رود محمد جواد فتحی، پروانه مافی، محمدعلی وکیلی، جلیل رحیمی جهان آبادی، شکور پورحسین، مهدی شیخ،‌ بهمن طاهرخانی(همگی اصلاح‌طلب)  سید محمد جواد ابطحی، اصغر سلیمی، اسدالله عباسی،‌ ‌ابوالفضل ابوترابی، فرهاد فلاحتی،‌ ولی الله نانوا کناری(همگی اصولگرا) و علیرضا سلیمی، علی اردشیر لاریجانی و محمدرضا صباقیان بافقی حضور دارند.

 
در این میان لاریجانی گفته که به کمیسیون فرهنگی می‌رود. علیرغم اینکه رئیس مجلس سابقه ریاست بر صداوسیما دارد اما تجربه نشان داده که اعضای هیات رئیسه تاثیر چشمگیری در کمیسیون‌های مجلس ندارند.
 

محمدجواد ابطحی نماینده متمایل به جبهه پایداری و مهدی شیخ نماینده اصلاح‌طلب تهران نیز احتمالا با توجه به حضور روحانیون در کمیسیون فرهنگی در کنار لاریجانی در این کمیسیون حضور خواهند داشت.
 

محمدجواد فتحی احتمالا به کمیسیون کمیسیون قضایی و حقوقی می‌رود یا در کمسیون اصل نود حضور خواهد یافت.
 

از آن طرف محمد محمودی شاه‌نشین،  محمدرضا نجفی، ‌سید حمیدرضا کاظمی، همایون هاشمی، بهرام پارسایی، روح‌الله بابایی صالح، عبدالرضا هاشم زایی، محمود نگهبان سلامی، سید احسان قاضی‌زاده هاشمی، زهرا سعیدی مبارکه، اصغر مسعودی و  علی‌اصغر یوسف‌نژاد از راه یافتن به کمیسیون صنایع مجلس باز ماندند.
 

محمد باقر سعادت، علی ساری،  فردین فرمند، علی اکبری  نماینده شیراز و  مسعود رضایی نیز برای حضور در کمیسیون انرژی رای کامل را کسب نکردند. با توجه به ظرفیت خالی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی بعید نیست این کمیسیون مقصد بعدی این نمایندگان باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار