آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۹۲۲۰

ماجرای پاداش ۲۳میلیاردی سازمان نوبخت چیست؟

اختصاص پاداش ۲۸ میلیارد تومانی به مدیران ارشد سازمان مدیریت و برنامه ریزی از محل بودجه سالانه، موضوعی بود که در ادامه جریان رسانه ای شدن فیش های حقوقی مورد توجه قرار گرفت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سازمان مدیریت و برنامه ریزی اختصاص پاداش 28 میلیارد تومانی به مدیران ارشد این سازمان از محل ردیف های متفرقه بودجه سالانه را در سه سال اخیر نپذیرفت و غیر واقعی اعلام کرد.

 

آنطور که سازمان مدیریت در مورد ارقام کلان آمده در بودجه برای بخش توسعه مدیریت و منابع انسانی توضیح داده است، از مبلغ 28 میلیارد تومانی مورد ادعا، 9.5 میلیارد تومان، مربوط به بودجه مصوب سال 1395 است که هنوز در فرآیند ابلاغ بودجه قرار دارد و ریالی از آن تا کنون تخصیص داده نشد. از این رو هزینه نیز نشده است.


از سویی دیگر از مجموع اعتبارات مصوب 18.5 میلیارد تومانی برای سال‌های 1393 و 1394 مندرج در جداول بودجه، نیز با توجه به وضعیت مالی کشور و خزانه در دو سال مورد اشاره، پرداخت به صورت کامل انجام نشده است.


بر این اساس در مجموع 5.8 میلیارد تومان شامل مبلغ 4.3 میلیارد تومان برای سال 1393 و مبلغ 1.5 میلیارد تومان برای سال 1394 تخصیص داده شده است که بر اساس قانون و موافقتنامه‌های مبادله شده، برای انجام پژوهش‌های کاربردی و مطالعات توسعه‌ای توسط صاحبنظران، مشاوران و کارشناسان بیرون از سازمانه هزینه شده است و ریالی از آن، صرف امور داخلی سازمان و پاداش به مدیران نشده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ali
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷
سلام حالا بتازید به حقوق معلم و بازنشسته بدبخت و بیچاره با حقوق چندرغازشون. ان شاالله که بیشتر از این رسوا بشوید
9
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۴
الله اعلم...
9
0
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱
خدا ازتون نگذره .
6
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۵
نوش جانشون اگر شما بودید نمی خوردید
4
3
ناشناس
۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۰
مگه میذارن ما بخوریم؟ اگه قفل درش باز بود که همه خورده بودیم. درش را قفل زده اند و کلیدش را هم در جیب!
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۶
لطفا بپرسید چرا نوبخت دروغ می گوید
9
0
پربازدیدترین آخرین اخبار