به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ظهر دیروز در نشست سبک زندگی و اقتصاد مقاومتی گفت: پول اگر زیاد راکد بماند جامعه را مجبور به رکود میکند. سرمایهگذاری موتور رشد اقتصاد کشور است و انسانها موجودات نیازمندی هستند. توسعه در زندگی یعنی بوجود آمدن یک بازار سرمایه خوب در کشور.
وی افزود: آب یکی از مسائل مهم کشور است که وزیر نیرو هم به آن اشاره کرده و گفته است ما با بحران آب روبرو هستیم. حضرت امام (ره) همیشه وقتی آب میل میفرمودند پارچهای روی آن میانداختند تا نیم دیگر لیوان را در وقت دیگری مصرف کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: ما چطور میتوانیم در مصرف گاز صرفهجویی کنیم در حالیکه شوفاژهای ما در زمستان بیشترین مصرف گاز را دارند و تمام تولیدات گاز کشور در فصل زمستان به هدر میرود. چنین مصرف گازی که در ایران به هدر میرود در چین با یک میلیارد و اندی آدم به مصرف نمیرسد.
مصباحی مقدم افزود: نکته بعدی صحبتهای امروزم کار گروهی است؛ متاسفانه کار گروهی در کشور ما کمتر انجام میشود و به هر کس که میگوییم چرا کار گروهی انجام نمیدهی یا برای راهاندازی شرکتی شریکی نمیگیرید میگویند ( شریک اگر خوب بود خدا هم شریک داشت) این حرف بسیار غلط است. اگر افراد برای راهاندازی شرکتها شریکی انتخاب نکنند مجبور میشوند ازوامهایی استفاده کنند که بیش از 28 درصد سود دارد و آنها را به خاک سیاه مینشاند.
وی افزود: بعضی از کتابها در موضوعات مختلف نوشته میشود که حاصل فکر و قلم 200 الی 250 استاد است، این کتابها است که موثر است و میتواند در دانشگاههای ما تاثیر بسزایی بگذارد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: یکی از مشکلات بزرگ کشور ما امروزه مشکل خامفروشی است. مثلا سنگ را ما به صورت انبوه به کشورهای خارجی صادر میکنیم در آن کشورها آن را صیغل میدهند بسته بندی میکنند و با قیمتی گزاف دوباره به ما میفروشند.
مصباحی مقدم گفت: تبلیغات در کشور باید به سمت تولیدات داخلی برود در حال حاضر ما برندهایی در کشور داریم که شاید بهتر از نسخه خارجی آنها باشد اما به علت تبلیغات گسترده مردم به اشتباه آنها را خریداری میکنند. ما برای اقتصاد مقاومتی باید هزینههایمان را پایین بیاوریم.
وی گفت: متاسفانه بانکهای ما در خدمت تولید نیست بلکه در خدمت دلالان است که باید این روند در کشور اصلاح گردد. ما وقتی سخت از اقتصاد مقاومتی به میان میآوریم در آن بایدها و نبایدهایی وجود دارد که باید به آنها توجه کنیم.