به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ رئیس سازمان فرهنگی شهرداری تهران در نسشت خبری پانزدهمین همایش «عمری با قرآن» که در سازمان فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد، با اشاره به هدف از برگزاری این همایش توضیح داد: همایش عمری با قرآن به منظور تجلیل از پیشکسوتان قرآنی هر سال در ماه مبارک رمضان و ایام میلاد امام حسن مجتبی (ع) در تهران برگزار میشود.
صلاحی ادامه داد: در این همایش از پیشکسوتان قرآنی در عرصههای قرائت، حفظ، داوری، آموزش قرآن و همچنین حوزه پژوهش و ترجمه و تفسیر قرآن و همچنین هنرمند قرآنی «خطاط، خوشنویسی و ...» و یک بانوی فعال قرآنی تجلیل انجام میشود. همچنین چند سالی است که به منظور تجلیل از مقام قاریان شهری از خانواده های شهدای قرآنی تجلیل به عمل میآید.
وی با اشاره به مجموعه برنامههای سازمان فرهنگی شهرداری تهران در ماه رمضان اضافه کرد: امسال در کنار فعالیتهای گذشته کارهای ابتکاری دیگری هم انجام شده است که از جمله آن شرکت در غبارروبی به صورت هدفمند در 110 مسجد است. از این مراسم تصاویر زیبا و زیادی تهیه شده است که در جهت فرهنگسازی این کار منتشر خواهد شد.
صلاحی افزود: یکی از برنامههایی که با استقبال زیادی مواجه شد، برنامه یک شب نورانی بود، به این صورت چهارده برنامه در 308 مسجد شهر تهران انجام میشود که با توجه به استقبال مردم روزهدار و نیز تقاضای متولیان مساجد، این برنامه در تعدادی از مساجد منتخب هر منطقه تا بیستو پنجم رمضان ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به تعداد مخاطبان این برنامه گفت: «مخاطبان این برنامه در داخل هر مسجد به طور میانگین 500 نفر و در بیرون از مسجد 800 نفر بوده است.»
محمود صلاحی با اشاره به برگزاری مسابقه رازهای آسمانی تصریح کرد: طبق روال چند سال گذشته، مسابقه قرآنی «رازهای آسمان» با هدف آشنا کردن بیشتر کارکنان مدیریت شهری و خانوادههایشان با قرآن کریم، در حال برگزاری است. این مسابقه با موضوع تکریم زندگی در قرآن کریم از اول تا سیام ماه رمضان بین تمامی کارکنان مدیریت شهری در شهرداریهای مناطق، سازمانها، موسسات، شرکتهای وابسته به شهرداری تهران برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از برنامههای سازمان فرهنگی شهرداری تهران که در ایام قدر مورد توجه است، برنامه وصال یار است که با توجه به حضور حداکثری مخاطبان در شبهای قدر در اماکن زیارتی و مساجد با محوریت موضوع حضرت مهدی (ع) و ظهور و انس با ایشان با ارائه محصول فرهنگی در 9 مکان همچون مسجد ارگ، حرم عبدالعظیم (ع)، مسجد امام حسین (ع)، حرم امام (ره)، حسینیه همدانی ها و ... با عنوان «وصال یار» مورد توجه قرار گرفته است.
صلاحی یکی از برنامههای موفق این سازمان را فرهنگسرای بندگی خواند و ادامه داد: این برنامه از پنجم ماه رمضان تا هفدهم در میدان امام حسین (ع) با ویژه برنامههایی چون شهدای مدافع حرم، نمایش دروازه برزخ، نمایش فرشته ماهیها و خاک و سایر برنامههای جنبی فرهنگی هنری انجام می شود. مخاطب پیشبینی شده ما در این برنامه، 50 هزار نفر بوده، این در حالی است که تا دو روز گذشته بیش از 250 هزار نفر مخاطب آن بودند.
وی افزود: با توجه به استقبال مردم از فرهنگسرای بندگی لازم است با توجه به موقعیت میدان امام حسین (ع) برای مناسبتهای مختلف برنامههای متنوع و بیشتری را برنامهریزی کرد.
صلاحی در پایان ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: اینکه میلاد امام حسبن مجتبی (ع) در نیمه ماه رمضان قرار گرفته است، نکته قابل تأملی است، ایشان کریم اهلبیت (ع) هستند و این ماه هم ماه کرم است و هر کسی میخواهد بیشتر در فضای کرم قرار بگیرد، میتواند از فرصت افطاری بهرهمند شوند، اما نکتهای که در اینجا قابل توجه است، افطاریه ساده و با محوریت مسجد است.