آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۲۰۱۴
حدادعادل در جمع خبرنگاران:

دولت موضوع فیش‌های حقوقی را توجیه نکند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت باید درباره فیش‌های نجومی شفاف‌سازی کند و دنبال توجیه نباشد چراکه اگر توجیه کند یک خطا، هزار خطا می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامعلی حدادعادل نماینده مجلس نهم و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز در حاشیه مراسم ختم پسر شهید دادمان در پاسخ به سؤالی درباره حقوق‌های نجومی برخی مدیران دولتی و ضرورت برخورد با آنها اظهار داشت: دولت باید درباره فیش‌های حقوقی شفاف‌سازی کند و دنبال توجیه نباشد.

 

وی تصریح کرد: اگر توجیه صورت گیرد یک خطا، هزار خطا می‌شود.

 

حدادعادل در پاسخ به سؤالی درباره برکناری مدیرعامل بانک رفاه نیز گفت: عملکرد دولت در برکناری برخی افراد که دارای فیش‌های نجومی بودند کار درستی بود و باید اعتماد عمومی در این زمینه جلب شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۲
اقاي حداد لطفا پيگيري موضوع شركت هرمي فاركس بانك مسكن را بفرماييد
11
0
ناشناس
Germany
۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۶
... و فیش حقوقی خود شما و بیان حساب های بنیاد سعدی، آنها کجا هستند؟
5
39
پربازدیدترین آخرین اخبار