آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۲۳۲۳

گاز کلر در استخر موجب مسمومیت ۸ تهرانی شد

هشت شهروند تهرانی به علت گاز کلر در استخری در نواب تهران مسموم شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن عباسی سخنگوی اورژانس کشور اظهار داشت: ساعت 20:15 شب گذشته مسمومیت در استخر به اورژانس تهران اعلام شد. بلافاصله چند دستگاه آمبولانس به استخر در حوالی خیابان نواب اعزام شدند.



وی ادامه داد: با حضور عوامل اورژانس مشخص شد ۸ نفر از افراد حاضر در استخر به علت مسمومیت دچار ضعف و بی حالی شده اند.


 
سخنگوی اورژانس کشور تاکید کرد: یک نفر از مسمومان به صورت سرپایی در محل مداوا شد و هفت نفر دیگر با آمبولانس به بیمارستان لقمان منتقل شدند.



عباسی با بیان اینکه حال هفت نفر مجروح این حادثه رضایت بخش است، افزود: این حادثه به علت کلر زیاد در آب استخر رخ داده است.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار