نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس گفت: فریدون حتی در انتصاب رئیس سازمان مالیاتی کشور نیز نقش داشته و افرادی را خارج از سازمان نظام مالیاتی منصوب کرده است.
محمدجواد کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به لابیگری حسین فریدون دستیار رئیسجمهور در انتصاب مدیرعاملان میلیاردی بانکها، اظهار داشت: در جلسه علنی روز یکشنبه خانه ملت تذکری خطاب به آقای رئیسجمهور درباره حسین فریدون با هفت امضا قرائت شد. تأکید داشتیم روحانی اجازه دهد و خودش نیز پیشقدم باشد و برادرش را برای پاسخگویی به مسائل اخیر بهویژه انتصاب مدیرعامل بانک رفاه به دستگاه قضا بفرستد.
وی ادامه داد: فریدون حتی در انتصاب رئیس سازمان مالیاتی کشور نیز نقش داشته و افرادی را خارج از سازمان نظام مالیاتی منصوب کرده است.
کریمی قدوسی بیان داشت: آیا فریدون از طرف روحانی این کارها را انجام داده است؟ طبق قانون، از آنجایی که بانک رفاه جزء زیرمجموعه وزارت رفاه است، وزیر مربوطه باید در انتصاب مدیرعامل این بانک اقدام کند.
کریمی قدوسی با تأکید بر اینکه ورود امثال آقای فریدون در انتصاب مدیرعاملان بانکها شبهات زیادی را در رانتهای اقتصادی ایجاد میکند، تصریح کرد: فریدون سرپل برخی اخبار و مسائل است و ما در تذکرمان خطاب به روحانی تأکید کردیم تا وی اجازه دهد که فریدون برای ارائه توضیحات در اختیار قوه قضائیه قرار گیرد. البته از این قوه نیز خواستیم تا نگذارد همچون دولتهای گذشته که تازه در پایان فعالیتهایشان به سراغ افراد متخلف میرفت این مسئله بررسی شود. آنها باید زمانی که افراد سر پست و جایگاهشان قرار دارند، پروندهشان رسیدگی شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بابیان اینکه برخورد قاطع با افراد متخلف موجب ایجاد امنیت پایدار، نظارت تأثیرگذار و اصلاح ریشهای امور میشود، گفت: بالاخره نظام جمهوری اسلامی باید یک جایی ریشه مفاسد را بکند چراکه توان این کار را دارد.
وی بیان داشت: نظام بر اساس روحیه انقلابی و اسلامی و مردمی، کشور را اداره میکند و بسیاری از مدیران و مسئولان جمهوری اسلامی شهید بهشتیگونه عمل میکنند اما تعداد کمی از متخلفین همه را زیر سؤال میبرند و باعث تشویش اذهان عمومی میشوند.
نماینده مردم مشهد ادامه داد: راه مقابله با فسادها برخورد قاطعانه و به هنگام با مسائل است، اما برخی با اهرم قدرت و با مانعتراشی اجازه رسیدگی دستگاه قضا به مسائل را نمیدهند و مدام تهدید میکنند.
کریمی قدوسی یادآور شد: در قضیه جیسون رضاییان نیز رئیسجمهور همواره تأکید داشت وی جاسوس نبوده و خبرنگار است. اما ما تذکر دادیم اسناد و مدارک بر جاسوس بودن وی تأکید دارد.
وی افزود: در مورد بعضی دیگر از نزدیکان رئیسجمهور به دلیل انجام فعالیتهای اقتصادی و منازل مجلل تذکراتی دادهشده است.
نماینده مردم مشهد نخستین اقدام برای مبارزه با فساد را عزل افراد متخلف برشمرد و تأکید کرد: باید بلافاصله پسازآن دستگاه قضایی ورود کند؛ وقتی رد پای حسین فریدون در انتصاب مدیران عامل بانکها محرز شد باید شخصاً پیش از ورود دستگاههای نظارتی و قضایی نسبت به آن برخورد میکرد و نتیجه برخورد انقلابیاش را به اطلاع عموم میرساند تا مردم بدانند رئیسجمهوری که با رأیشان انتخاب کردند در برخورد با مفاسد به صغیر و کبیر رحم نمیکند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان بابیان اینکه اولین باری است در طول انقلاب که بردار رئیسجمهور دستیار ویژهاش میشود، خاطرنشان کرد: طبع سرکش انسانها زمانی که بهقدرت و ثروت میرسند طغیان گر میشود. اگر قانون جلوی آن را نگیرد فجایعی که در تاریخ بر سر دولتها و ملتها آمده بر سر ما نیز خواهد آمد چراکه انقلاب جز از ناحیه فساد آسیبپذیر نیست.