آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۶۹۳۱
آصفری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

وزارت خارجه دچار گفتار درمانی شده است/ به مردم بگویید طرف مقابل با حسن نیت ایران چه کرده

نماینده مجلس نهم گفت: دیپلماسی خنده و نگاه خوشبینانه دستگاه دیپلماسی ایران، یکه تازی غرب را به دنبال دارد. آقای ظریف باید در کنار گفتمان لبخند، گفتمان انقلابی هم داشته باشد.

محمد حسن آصفری، عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به گزارش اخیر«بان کی مون» پیرامون قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد و فعالیت های موشکی ایران، اظهار داشت: امروز بان کی مون و سازمان ملل متحد صرفاً دغدغه آمریکا و  کشورهای بزرگ را دنبال می‌کنند.


وی افزود: ساختار سازمان ملل به محلی برای پیاده کردن سیاست های خصمانه آمریکا و همچنین دغدغه کشورهای بزرگ تبدیل شده است؛ موضع گیری های جانبدارانه و غیر منطقی سازمان ملل برای همه ملت ها واضح و روشن است.

 

آصفری ضمن اشاره به اقدامات اعتماد ساز ایران برای توافق برجام عنوان داشت: علیرغم روند اعتماد ساز ایران، بان کی مون جرأت نمی‌کند این واقعیت ها را تا زمان چراغ سبز آمریکا به سمع و نظر ملت های دنیا برساند. 

 

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن تأکید به نگاه خوشبینانه دستگاه دیپلماسی ایران عنوان داشت: ایران نباید تاوان نگاه خوشبینانه وزارت خارجه را بدهد؛ انتظار مردم از هیئت نظارت بر برجام این است تا یک گزارش واقعی از رفتارهای آمریکا و 1+5 تهیه کند و در اختیار مردم و رسانه ها بگذارد تا مشخص شود در برابر این حجم از حسن نیت ایران، طرف مقابل چه کرده است؟

 

آصفری ضمن تأکید بر دچار شدن دستگاه دیپلماسی به مدل گفتار درمانی افزود: دیپلماسی خنده و نگاه خوشبینانه دستگاه دیپلماسی ایران، یکه تازی غرب را به دنبال دارد؛ آقای ظریف بایستی در کنار گفتمان لبخند، گفتمان انقلابی هم داشته باشد و باید با ادبیات خود غربی ها برخورد کند.


 
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به تاوان سنگین چنین رفتار و دیپلماسی ای گفت: منافع جمهوری اسلامی در راستای دیپلماسی گفتار درمانی و خنده گرفتار شده است و با این‌گونه رفتار، نباید منتظر برخورد هایی باشیم که جواب دهد!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار