آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۸۳۸۲

پیشنهاد کاهش قیمت بلیت مترو

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه روز یکشنبه در دیدار با رئیس شورای اسلامی شهر تهران گزارشی از شرایط فعلی این شرکت ‌شامل وضعیت خطوط، ایستگاه‌ها، قطارها و سایر موارد مرتبط با رئیس شورای اسلامی شهر تهران را ارائه کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد احمدی‌بافنده در این دیدار به رئیس شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد کرد مقدمات بررسی طرح «کاهش قیمت بلیت مترو در ساعات غیرپیک سفرها»را فراهم سازد. اهدافی همچون افزایش رفاه مردم، کمک به کاهش سفرهای غیرضروری در ساعات پیک سفر، ایجاد انگیزه برای استفاده از مترو در ساعات غیرپیک سفر و کمک به کاهش ترافیک سطحی ازجمله هدف‌های طرح این پیشنهاد از سوی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران است.

 


مهدی چمران با استقبال از این پیشنهاد، از مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه خواست تا پیشنهاد خود را در صحن شورای شهر تهران مطرح و دلایل خود را به اعضای شورای شهر ارائه کند. احمدی‌بافنده در جلسه شورای مدیران شرکت بهره‌برداری مترو، ضمن بررسی شیوه‌های بهبود خدمات‌رسانی به مسافران، تخفیف قیمت بلیت برای ساعات غیرپیک را به‌عنوان یکی از روش‌های مؤثر برای کاهش مشکل مسافران مترو در ساعات غیرپیک سفر مطرح و خاطرنشان ساخته بود که در برخی کشورهای پیشرفته دارای صنعت مترو، هم‌اکنون این روش مورد استفاده قرار می‌گیرد و آثار مثبتی بر جا گذاشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار