آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۸۵۱۴

سایپا اسب زین‌شده را به فرانسوی‌ها فروخت

یک کارشناس صنعت خودرو گفت: براساس این قرارداد ۵۰ درصد شرکت سایپا کاشان در اختیار طرف فرانسوی قرار خواهد گرفت این به این معنی است که ما اسب زین شده خود را به آسانی در اختیار فرانسویها قرار داده‌ایم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جواد مرزبان، با اشاره به اینکه همیشه در قراردادهای خارجی طرفین به دنبال منافع خود هستند اظهار داشت: در این میان طرف ایرانی باید در مذاکرات خود با خارجی‌ها تجربه بالای آنها را در نظر گرفته و با بررسی تمام جوانب موضوع اقدام به قرارداد همکاری کند. 

 

وی افزود: همیشه طرف‌های خارجی استخوان‌ها را کنار زده و فقط به دنبال گوشت هستند، ما باید به این موضوع توجه داشته و نگذاریم منافع کشور در جریان قراردادهای جدید نادیده گرفته شود.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به قرارداد جدید شرکت سایپا با سیتروئن، گفت: براساس این قرارداد 50 درصد شرکت سایپا کاشان در اختیار طرف فرانسوی قرار خواهد گرفت به این معنی که سایپا اسب زین شده خود را به آسانی در اختیار فرانسوی ها قرار داده‌ است.

 

مرزبان تصریح کرد: ممکن است در جریان مذاکرات طرف خارجی سرمایه گذاری خود را در ایران کسب سهام سایت‌های پربازده عنوان کند. در این شرایط این طرف ایرانی است که باید جذابیت بازار را به طرف خارجی بیشتر معرفی کرده و فضا را برای سرمایه گذاری در سایت‌هایی که امروز با مشکل روبرو هستند محیا سازد.

 

وی با اشاره به اینکه هنوز جزئیات قرارداد جدید سایپا و سیتروئن منتشر نشده است، گفت: ما نمی‌دانیم ایران در قبال فروش سهام سایپا کاشان چه بردی کرده است، اما تجربه ثابت کرده همیشه در این قراردادها طرف خارجی برنده بوده و ایرانی‌ها به حداقل سود دست پیدا کرده‌اند.

 

این کارشناس صنعت خودرو با تأکید براینکه شرکت‌های خودروساز داخلی در انعقاد قرارداد باید از مشاورین بی طرف استفاده کنند، اظهار داشت: متأسفانه این موضوع تاکنون اجرایی نشده و شرکت‌ها خود اقدام به تدوین قرارداد نموده و بعد از چند مدت متوجه ایرادات کار می‌شوند به نظر من وسواسی در مذاکرات بین المللی از طرف خودروسازان ایرانی وجود ندارد و با احتیاط اقدام به قرارداد با طرف خارجی نمی‌کنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار