آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۹۴۱۶

به نام هدایت تحصیلی به کام مدارس پولی غیردولتی!

دم خروس حمایت از مدارس غیردولتی در طرح «هدایت تحصیلی» آنجا عیان می‌شود که به دانش‌آموزان ممتازی که نمی‌خواهند، مطابق این طرح به هنرستان‌ها بروند، می‌گویند: اگر پول داری برو غیردولتی!

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «دم خروس حمایت از مدارس غیردولتی در طرح «هدایت تحصیلی» آنجا عیان می‌شود که به دانش‌آموزان ممتازی که نمی‌خواهند، مطابق این طرح به هنرستان‌ها بروند، می‌گویند: اگر پول داری برو غیردولتی!».

 

چند روزی است اجرای آیین‌نامه هدایت تحصیلی سر و صدای زیادی به راه انداخته و خیلی‌ها آن را اجبار تحصیلی می‌دانند تا هدایت تحصیلی. رسانه‌ها نیز در حال بررسی زوایای این آیین‌نامه و حساس کردن نهادهای نظارتی روی عملکرد آموزش و پرورش هستند اما نکته‌ای که کمتر در این بررسی‌ها به آن توجه می‌شود اتفاقی است که در مدارس می‌افتد. اولیای مدارس به دانش‌آموزانی که نسبت به فرم هدایت تحصیلی خود اعتراض دارند، اعلام می‌کنند در صورت اصرار بر تحصیل در رشته مورد علاقه خود به مدارس غیرانتفاعی مراجعه کنند. با این حساب آیین‌نامه جدید هدایت تحصیلی را می‌توان از بندهای بسته حمایت از مدارس غیردولتی نیز به شمار آورد.

 

کسری بودجه دستاویز مناسبی برای آموزش و پرورش بود که به وسیله آن بتواند نهادهای تصمیم‌گیر و حتی قوه مقننه را برای تصویب لایحه دائمی شدن تأسیس مدارس غیردولتی با خود همراه کند.

 

از انتشار آگهی جذب سرمایه‌گذار و اجاره فضای آموزشی که بگذریم، افزایش مدارس غیردولتی در ازای کاهش مدارس دولتی و افزایش محدودیت‌ها برای ثبت‌نام در مدارس دولتی، از جمله تنگ‌تر کردن شعاع سکونت، ظرفیت‌ پایین و کیفیت آموزشی و

پرورشی نامطلوب مدارس دولتی از کمک‌های بی‌دریغی است که آموزش و پرورش دولت یازدهم به توسعه خصوصی‌سازی می‌کند اما کمک دیگری که به نظر می‌رسد ضمانت اجرایی قابل توجهی را نیز داراست، آیین‌نامه «هدایت تحصیلی» است. به طوری که کمتر از دو هفته از ابلاغ و اجرای این آیین‌نامه که با هدف ایجاد توازن میان فارغ‌التحصیلان رشته‌های مختلف و نیاز بازار کار تدوین شده است، دم خروس حمایت از مدارس غیردولتی به چشم می‌خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار