به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، بروندی با حضور نیروهای صلحبان سازمان ملل متحد که قرار بود برای نظارت بر امنیت و حقوق بشر به این کشور وارد شوند، مخالفت کرد.
این ممانعت پس از آن اعمال شد که شورای امنیت سازمان ملل متحد تصمیم گرفت برای آرام کردن اوضاع متشنج بروندی، ۲۲۰ نیروی صلحبان به این کشور اعزام کند.
از سال میلادی گذشته، تعداد ۴۵۰ نفر در اعتراض به سومین دور متوالی از حضور «پیر انکورونزیزا» در مسند ریاست جمهوری جان خود را از دست داده اند.
این در حالی است که بروندی در تاریخی نه چندان دور که به سال ۲۰۱۵ میلادی باز می گردد، از بحران جنگ داخلی خلاصی یافت و اکنون نیز خود را در آستانه ورود به بحران مشابهی می بیند.
از یک سال پیش تا کنون که اوضاع بروندی به هم ریخته است، حدود ۲۵۰ هزار نفر از بیم جان خود به کشورهای همسایه گریخته اند حال آنکه در این منطقه از جهان خاطره نسل کشی سال ۱۹۹۶ رواندا هنوز زنده است.
دولت بروندی در پاسخ به تصمیم شورای امنیت برای اعزام نیرو به این کشور اعلام کرد از آنجا که پذیرش هر قطعنامه ای نیازمند جلب رضایت کشور میزبان است، ورود هر گونه نیروی نظامی را در مسیر عدم به رسمیت شناختن تمامیت ارضی خود و ناقض قوانین بنیادین سازمان ملل تلقی خواهد کرد.