آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۰۸۹۴
آخوندی:

۱۹ میلیون نفر از مردم در شرایط بدی زندگی میکنند

وزیر راه گفت: در حال حاضر ۱۹ میلیون نفر در شهرهای ایران در وضعیت بدی زندگی می‌کنند و این افراد یا در حاشیه شهرها و یا در بافت‌های فرسوده و بی‌کیفیت مشغول زندگی هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس آخوندی صبح امروز در جلسه شورای اداری استان لرستان بیان کرد: یکی از اهداف ما این است که قدرت رقابت ایران را در بازار جهانی افزایش دهیم و سهم  ملت ایران را از اقتصاد جهانی بگیریم که این کار خیلی سخت و زمانبر است و نیاز به تغییر رفتار کلی دارد.

 

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ایران امروز در برخی حوزه‌ها مانند صادرات و انرژی به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کرده است، عنوان داشت: خط هوایی ایران از امن‌ترین خط‌های هوایی در دنیا است و امروز روزانه 1050 پرواز از آسمان ایران عبور می‌کند.

 

وی خاطرنشان کرد: در حوزه راه در استان لرستان اتفاقات بسیار خوبی رخ داده به گونه‌ای که در جنوب این استان، آزادراه خرمدال را داریم و در شمال این استان هم آزادراه خرم‌آباد ـ بروجرد ـ اراک در حال احداث است.

 

آخوندی با اشاره به اینکه در جهت توسعه فرودگاه خرم‌آباد گام‌های بلندی برداشته شده است گفت:‌ در حال حاضر فقط 12 هواپیما در کشور وجود دارد که قبل از سال 2000 ساخته شده‌اند.

 

وی یادآور شد: خوشبختانه سرمایه‌گذاری خوبی در زمینه راه‌آهن لرستان که خط آهن آن بسیار قدیمی بود صورت گرفته است و من یک سفر به طور ویژه برای راه‌آهن لرستان انجام خواهم داد.

 

وزیر راه و شهرسازی گفت: در 3 سال گذشته 500 میلیارد تومان قرارداد و پروژه در سطح جاده‌های استان لرستان انجام شده است.

 

آخوندی خاطرنشان کرد: امروز رشد جمعیت شهری در کشور مانند گذشته در حال افزایش نیست و مدت‌هاست که جمعیت روستایی ما در حدود 28 میلیون نفر ثابت مانده است و امروز مسأله در کیفیت زندگی است و در حقیقت، کمیت شتاب گذشته را ندارد.

 

وی تصریح کرد: راهکارهایی که امروز به دنبال افزایش کمیت است خیلی جواب نمی‌دهد و ما باید کیفیت زندگی را در شهرهای ایران افزایش دهیم.

 

آخوندی با بیان اینکه سطح کیفیت زندگی در شهر خرم‌آباد هم باید افزایش پیدا کند، ابراز داشت: در حال حاضر 19 میلیون نفر در شهرهای ایران در وضعیت بدی زندگی می‌کنند و این افراد یا در حاشیه شهرها و یا در بافت‌های فرسوده و بی‌کیفیت مشغول زندگی هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار