در این جشن که با اجرای گروه موسیقی سنتی و با استفاده از ابزار موسیقی اصیل ایرانی همراه بود، بسیاری از دانشجویان خارجی از کشورهای مختلف، در گفتگو با ستاد خبری این دوره از دانش افزایی، از وجود روز دختر در تقویم رسمی کشورمان اظهار بیاطلاعی کردند. آنها دختران ایرانی را نجیب، مهربان و با وقار توصیف کرده و ارزشگذاری درست و اهمیت دادن به دختر در فرهنگ ایران را جالب توجه دانستند. به نظر تعدادی از این فارسیآموزان، در ایران نسبت به بعضی از کشورها، ارزش بالایی برای مقام زن وجود دارد
.
در بخشی از این جشن، دانشجوی سوری با خواندن آیاتی از قرآن به «وحدت و صلح» اشاره کرده و خوشحالی خود را به این دلیل که در این دوره حضور دارد، ابراز کرد.
جوان دیگری به نام «کاووش»، که از کشور تاجیکستان مهمان این جشن بود، شعرهایی را که به زبان فارسی سروده بود در این مراسم خواند و ضمن ابراز دلتنگی برای مادر خود گفت: «دلم تنگ شده اما هیچ وقت نمیتوانم او را در دنیا ببینم».
از دیگر بخش های این جشن که معرف خوبی از فرهنگ اسلامی و ایرانی برای فارسی آموزان 41 کشور دنیا بود، شهرخوانی مهسا قربانی، دانشجوی نمونه داشگاه علامه، خاطره گویی فارسی آموزان خارجی، اجرای موسیقی سنتی، تئاتر و بریدن کیک توسط نمایندگان حاضر از پنج قاره بود که شور و نشاط خاصی در بین فارسی آموزان ایجاد کرد.
در پایان این جشن، هدایایی از صنایع دستی هنرمندان ایرانی به رسم یادبود به فارسی آموزان اهدا شد.
هشتاد و سومین دوره دانشافزایی زبان و ادبیات فارسی توسط بنیاد سعدی و با همکاری و میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ 14 مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسیآموز از ۴۱ کشور جهان در تهران، برگزار میشود.