به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در پی اقدام برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس مبنی بر عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس و از سرگیری همکاری اقتصادی، ورزشی و سیاسی، بسیاری از شخصیتها و اندیشمندان متعهد کویتی ضمن محکوم کردن این اقدام و نادیده گرفتن سرنوشت هزاران خانواده آواره فلسطینی در اردوگاههای گوشه و کنار جهان و ادامه بازداشت و شکنجه مبارزان دربند فلسطینی ، خواهان پایبندی این کشورها به تعهدات رسمی خود و امتناع از همکاری با این رژیم خون آشام شدند.
خانم جنت القرینی شاعر و ادیب کویتی در این رابطه این مطلب را در صفحه خود در شبکه اجتماعی مینویسد:
یکی از نشانهها و علایم واپسگرایی و بیماری مزمن عقب ماندگی اعراب تلاش آنان برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و غلتیدن در دامان اسرائیل است . متاسفانه امروزه شاهد هستیم چگونه اعراب میکوشند مسائل و مصیبتهای فلسطین را از خاطره ها محو ، آوارگان ، زندانیان و اسرا را فراموش کرده و دهها مبارزی که در حال اعتصاب غذا در سیاهچالهای صهیونیستی شکنجه میشوند از ذهن خود پاک کنند.
ناصر خمیس المطیری طی مقالهای در روزنامه النهار تحت عنوان «سعودی در اسرائیل» مینویسد بازدید یک ژنرال سعودی از اسرائیل در حالی صورت گرفت که عربستان سفر اتباع خود به تل آویو را ممنوع کرده بود . سفر این ژنرال سعودی از اقدامات پنهان و تدریجی برای عادی سازی روابط کشورهای حوزه خلیج فارس با اسرائیل طی چند سال اخیر خبر میدهد . لیبرمن وزیر خارجه اسرائیل 2 سال قبل یعنی در آوریل 2014 صریحاً اعلام کرد که احساسات ضد اسرائیلی اعراب کاهش یافته و نگرانی آنان از ایران رو به افزایش است و امروزه تفاهمی صورت گرفته که خطر واقعی در یهود یا اسرائیل یا صهیونیسم دیده نشود بلکه در ایران و جهاد بین المللی و حزب الله و القاعده منحصر باشد .
لیبرمن افزود که ما با اعراب و به خصوص کشورهای معتدل خلیج فارس در تماس هستیم و آنچه برای آنها اهمیت دارد تاکید بر نشان دادن یک کارت قرمز که همان ایران باشد.
المطیری میافزاید : امروزه شاهد هستیم که چرخهای عادی سازی روابط با اسرائیل به حرکت افتاده و گامهای سیاسی نرمی برداشته شده است .
عبدالرحمن العواد در روزنامه الصباح مینویسد: با توجه به قتل عام مردم فلسطین و آواره کردن هزاران کودک و زن از آنجائیکه مردم کویت طعم تلخ آوارگی را چشیدند، کویت همچنان به تحریم رژیم صهیونیستی به اصطلاح اسرائیل پایبند است.
مردم کویت همچنان با هرگونه نزدیک شدن به رژیم خون آشام صهیونیستی مخالفاند و این مخالفت تا زمانی که حق به صاحبشان برگردد ، اشغالگر از سرزمین فلسطین خارج شود و جامعه بین الملل از خواب زمستانی بیدار شود، ادامه خواهد داشت .
مصطفى الصراف روزنامه نگار برجسته کویتی طی مقالهای در روزنامه القبس تحت عنوان «آشتی با اسرائیل موجب وهن و ضعف جهان عرب است»، می نویسد : صهیونیستها موفق شدند با ایجاد تفرقه و تشتت در جهان عرب به اهداف پلید خود برسند و با امضای پیمان ننگین کمپ دیوید و دعوت سادات به تل آویو ، مصر را از جهان عرب خارج کنند.
الصراف افزود: این رژیم به خارج کردن مصر از جرگه کشورهای عربی بسنده نکرد بلکه امروزه با اعمال فشار سیاسی علیه کشورهای حوزه خلیج فارس میکوشد تا توطئههای خود را در ایجاد تفرقه میان این کشورها تحت عنوان کشورهای اعتدالگرا ادامه دهد و از هرگونه توسعه اقتصادی آنان جلوگیری کند.