آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۴۱۴۲
قاضی‌زاده هاشمی:

درآمد بخش سلامت در کشورها ۲ برابر نفت و گاز است و در ایران صفر

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان خوب عمل نکرده است، گفت: تجارت بخش سلامت در دنیا ۲ برابر نفت و گاز است در حالیکه این تجارت در ایران تقریباً هیچ است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسن قاضی زاده هاشمی امروز در هفدهمین نشست هیأت نمایندگان اتاق تهران اظهارداشت: مبنای دولت در حوزه بهداشت و درمان رقابت با بخش خصوصی نیست و این به معنای آن نیست که رقابتهای گذشته را در این بحث تعطیل کرد.

 

وی با بیان اینکه بخش عمده صنعت دارو در دست شرکتهای شبه دولتی است، افزود: بسیاری از مشکلات از جمله دسترسی و کیفیت طی این سالها در حوزه دارو شاید ناشی از همین موضوع بوده است.

 

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: صنعت دارو بازسازی نشده و شاید یکی از دلایل این امر حضور کمتر بخش خصوصی بوده است.

 

وی با بیان اینکه در 3 سال گذشته انتظار می‌رفت صادرات در بخش دارو 7 الی 8 برابر افزایش یابد، گفت: ما بازارهای زیادی در منطقه ایجاد کرده‌ایم ولی از آن استفاده نشده و فرصت‌های خوب در روسیه، آسیای میانه و عراق و برخی کشورهای دیگر داشتیم که شاید حاصل آن صادراتی کمتر از 50 میلیون دلار باشد.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه واقعیت این است که بخش خصوصی هم خیلی خوب در حوزه دارو عمل نکرده است، اظهارداشت: اگرچه ممکن است فضا برای آنها فراهم نشده باشد ولی هرجایی هم که فضایی فراهم شده، خوب عمل نشده است.

 

وی بیان داشت: تجارت در بخش سلامت در دنیا 2 برابر نفت و گاز است و اگر تجارت در این بخش را با نفت و گاز در ایران مقایسه کنیم تقریباً هیچ است.

 

وی با بیان اینکه در وهله اول مسئول سلامت مردم هستیم، بیان داشت: وقتی می‌بینیم در این بخش مشکلی ایجاد می‌شود طبیعی است که ورود پیدا می‌کنیم.

 

قاضی‌زاده هاشمی گفت: 80 درصد ایرانیان در بخش دولتی بستری و درمان می‌شوند و بنابراین حق ماست که وقتی محصولی تهیه می‌کنیم کیفیت آن را در نظر بگیریم.

 

وی با اشاره به مطالبات در طرح تحول سلامت اظهارداشت: قرار نبود پرداخت مطالبات به شرکت‌ها و ارائه کنندگان خدمات این بخش یک سال و حتی بیشتر طول بکشد و در این رابطه قولی که ما داده بودیم پرداخت مطالبات طی یک یا دو ماه بود. البته این مشکل از آنجا حاصل شد که در بودجه سال 95-94 بدهی بیمه‌ها دیده نشده بود.

 

وی بیان داشت: بنابراین دولت اصلاحیه‌ای در این مورد ارائه کرد و مجلس هم آن را تصویب نمود و این اصلاحیه تا این لحظه در کمیسیون برنامه و بودجه تصویب شده تا 5 هزار میلیارد تومان را به 8 هزار میلیارد تومان ارتقاء دهند و امیدواریم تا چند روز آینده در صحن علنی مجلس ارائه شود.

 

وی بیان داشت: البته رقم 3 هزار و 500 میلیارد تومان هم دولت توزیع کرد که آخرین آن مبلغ 1000 میلیارد تومان بود که به بیمه سلامت ایرانیان اختصاص دادند و امیدواریم در یکی دو ماه آینده مطالبات پرداخت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
یک بهداشتی
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳
پزشکای عزیز سیر باشند آقای وزیر
میانگین دریافتیشون 22000000 تومانه 156000 میشه: 3432000000000 به دلار هم میشه: 1009411765دلار
دکتر جان مگه درامدتون چقدر؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا رو برید به مادر بزرگ من بگید که گوشاش سنگین بود،
نگو عزیز نگو
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۶
جناب قاضی زاده این که کنایه کاری نمیخواهد ما خودمان متوجهیم بعد از ممانعت و فشار مردم بر فیش های نجومی، صاحبان فیش های نجومی اموراتشان نمیگذرد ریش و قیچی به دست خودتان است دو برابر که سهل شما هرچند برابر کنید بیمار همچنان بیمار هست.
1
0
بت شکن
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
درآمد دکترها که ده برابر کارمندهای شرکت نفته
2
0
نقره داغ
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۴
درآمد بخش سلامت کشور ما همین الان هم ده برابر درآمد شرکت نفت هست اما جیب دکتر ها عمیق تر از این حرف هاست که اجازه عرض اندام به این درآمد ها بدهد. خدا را شکر همه شون هم کلی مشکلات رفتاری و اخلاقی در زندگی دارند اما باز عبرت نمیگیرند. و هی جووح میزنند.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار