به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه در جمع اعضای هیأت رئیسه مجامع عالی استانی بسیج در دانشگاه امام حسین (ع) با اشاره به اهمیت تبیین موضوع جهاد کبیر و نقش آن در صیانت از انقلاب اسلامی ، بیان یک مسئله در کلام و گفتمان رهبری معظم انقلاب راحاکی از دغدغه و نگرانی ایشان نسبت به آن موضوع و اهمیت آن توصیف و تصریح کرد: معظم له جهاد کبیر را ایستادگی، مقاومت و عدم تبعیت از کفار، مشرکین، منافقین و خصمی که در مقابل قرار دارد معرفی کردند.
وی افزود: این عدم تبعیت در میدانهای مختلف از جمله در سیاست، اقتصاد، فرهنگ و هنر مصداق پیدا می کند و معظم له روی دو واژه "صراحت" و "شجاعت" در تبیین این موضوع تاکید دارند، اما متاسفانه برخی متوجه تهدیدات فراروی انقلاب نیستند و برخی دیگر نیز تهدیدات را می فهمند اما شجاعت و صراحت در بیان ندارند.
سعیدی فرمانهای خداوند متعال به پیامبر پیرامون مقاومت در برابر دشمنان را فرازمانی و فرامکانی توصیف و خاطرنشان کرد: در این زمینه تنها مسیر پیشبرد اهداف حتی در سخت ترین شرایط ایستادگی است، هر چند ممکن است ایستادگی هزینههایی هم داشته باشد
وی با بیان اینکه تنها راه پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی استقامت و ایستادگی در جبهه حق است افزود: دستیابی به استقلال وآزادی در چارچوب اصول دینی و تحقق حاکمیت دینی بر مبنای تدبیر خداوند و ایستادگی در برابر استکبار و دفاع از مظلومین هزینه دارد.
نماینده ولی فقیه در سپاه از جهاد کبیر به مفهوم عدم تبعیت از دشمن و مبارزه با آن یاد کرد و با مقایسه دشمنان زمان پیامبر و عصر حاضر گفت: تفاوت این دو عنصر در گستره تقابل بین جبهه حق و باطل ، پیچیدگیها و شیوههای تأثیرگذاری دشمن و دستگاه امپراتوری رسانهای روی افکار سیاستمداران و مردم میباشد.
سعیدی " وحدت فرماندهی" و" دشمن مشترک" را از وجوه اشتراک جهاد اصغر و جهاد کبیر دانست و با اشاره به نقاط افتراق آن نیز اظهار کرد: در یکی نیروهای مسلح باید عمل کنند و در دیگری دولت و نیروهای مسئول مانند مجامع بسیج، گستره جغرافیایی عملیات در هر دو متفاوت است، یکی در مرزهای جغرافیایی و دیگری در ذهنها، به لحاظ زمانی هم جهاد اصغر مقطعی است اما جهاد کبیر دائمی است و این دو در تجهیزات و آمادگی ها هم متفاوت هستند.
وی به برخی ساز و کارهای دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: جنگ سخت نیابتی، نبرد سخت ایذایی در اوایل انقلاب، محاصره و تحریم، تعامل و تطمیع در برنامه دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی همزمان پیگیری میشود.
نماینده ولی فقیه در سپاه در پایان انگیزه دشمن برای تعامل و نفوذ را تصرف در ادراک سیاسی دولت مردان ، ادراک فرهنگی مردم و زمینه سازی برای نفوذپذیری داخلی توصیف و تاکید کرد: هدف دشمن از ارائه رویکردهای مختلف براندازی بوده و تنها استراتژیهای آن تغییر کرده است. روزی تحریم و نبرد سخت و در مقطعی نفوذ از طریق تعامل را در دستور کار قرار میدهند واگر در تعامل موفق به تغییر نگرش و رفتار هم بشوند در این صورت هم براندازی حاصل شده است به این خاطر که تغییر رفتار بمعنای عدول از اصول و مبانی خواهد بود.