کد خبر:۵۳۶۳۰۰
با ظرفيت تولید ۴۰ ميليون قطعه در سال

بزرگترين كارخانه جوجه‌كشي غرب آسیا افتتاح شد

پیش از ظهر امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور، ریاست سازمان بنیاد شهید و مهندس اسکندری رییس سازمان اقتصادی کوثر بزرگترین واحد جوجه‌کشی جوجه یک روزه غرب آسیا در شهرستان آبیک افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پیش از ظهر امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور، ریاست سازمان بنیاد شهید، وزیرصنعت و معدن و مهندس اسکندری رییس سازمان اقتصادی کوثر از زیرمجموعه‌های بنیاد شهید و جمعی دیگر از مسئولین کشوری و استانی بزرگترین واحد جوجه‌کشی جوجه یک روزه غرب آسیا در شهرستان آبیک افتتاح شد.

 

 

 

شرکت مرغک با ظرفیت ۴۰ میلیون قطعه در سال و با ظرفیت بیش از 100هزار قطعه جوجه یک روزه با میزان اشتغالزایی ۷۴ نفر و نیز با حجم سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد ریال با زیربنای ۱۲ هزار متر مربع افتتاح شد.

 

با افتتاح این پروژه صنعت مرغ تخم‌گذار کشور ۵۰ درصد این صنعت در اختیار شرکت مرغک با قدمت ۳۸ سال می‌باشد، شاهد تحول چشمگیری در زمینه کیفیت و تولید بهتر و بیشتر خواهد بود.

 

در کنار این کارخانه دو پروژه جانبی دیگر بنام پخت ضایعات و سیستم سپتینگ نیز راه‌اندازی می‌شود که هر دو پروژه در راستای توسعه پایدار و حفظ محیط عمل می‌کنند.


 

 

شرکت مرغک بزرگترین پرورش دهنده مرغ تخم‌گذار در ایران است و با داشتن ۸ فارم مادر تخم‌گذار در استان‌های البرز، خراسان رضوی، قم، قزوین و آذربایجان شرقی بیش از ۴۰ سال در حال فعالیت است. دستگاه‌های جوجه‌کشی از شرکت پیترسام بلژیک خریداری شده است.

 

اين کارخانه دارای 40 دستگاه سِتِر و 14 دستگاه هچر می‏باشد و در نوع خود بزرگترین کارخانه جوجه‏کشی تخمگذار در خاورمیانه می‏باشد. دستگاه‏های جوجه‏کشی از شرکت پیترسایم (Petersime) بلژیک خریداری شد.

 

دکتر سبحانی مدیریت شرکت مرغک در آیین افتتاحیه درخصوص آخرین وضعیت پروژه ضمن خیر مقدم به کلیه مدعوین، از سازمان‌هایی که در راه‌اندازی کارخانه جوجه‌کشی یاری رساندند تشکر کرد.


 

 

سبحانی با برشمردن نقش مهندس اسکندری ریاست سازمان اقتصادی کوثر و زیرمجموعه‌های تابع سازمان، که با پشتیبانی مادی و معنوی موجب سرعت یافتن اتمام پروژه شدند، تقدیر و تشکر کرد.

 

مدیر شرکت مرغک در ادامه افزود: از ویژگی‌های مهم پروژه کار تیمی، توان بالای فنّی و مدیریت دقیق بود. 

 

سبحانی در انتها خاطرنشان کرد که درکنار خرید تجهیزات از خارج، دانش فنّی آن هم به کشور انتقال پیدا کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار